Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ráírtam ürüggyel. Hogy vigyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam ürüggyel. Hogy vigyem tovább a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit már évek óta ismerek közös hobbi miatt, de csak a távolból, néha beszéltünk pár szót az ő kezdeményezésére , de ennyi. A vírus miatt jó ideje nem láttam már, most ráírtam messengeren egy ürüggyel, kérdéssel. Válaszolt és próbáltam tovább vinni a beszélgetést, ami egyelőre sikeres, mert elég gyorsan vissza ír és nem csak egyszavasan reflektál az irományaimra, sőt valamibe bele is kérdez. Csak nem tudom, hogy illemből kérdez vissza, vagy ő is szeretne beszélgetni velem. Ez most történik épp, néhány mondatot váltottunk eddig, és kéne a segítségetek, hogy hogyan vigyem tovább a beszélgetést. Mert biztos vagyok benne, hogy nem esett le neki, hogy csak ürügy volt amivel ráírtam, elég félénk srác. Szeretném, ha észlelné, hogy érdekel engem, de nem akarom, hogy azt érezze, én erőltetem a beszélgetést. Egyelőre csak az ürügyről és ahhoz kapcsolódó dolgokról írtunk egymásnak, félek más irányba elmenni, mert sosem beszélgettünk egymással. Viszont nem akarom, hogy megakadjon és befejeződjön a beszélgetés, mert akkor egy jó darabig tuti nem beszélünk. Valami köztes dolog kéne, amiből kiderül, ő akarja-e folytatni a beszélgetést. Mit csináljak, kérdezgessem valamiről vagy meséljek róla, mi történik velem mostanában, vagy mit? Valami ötlet? Nagyon félek, hogy abbamarad a beszélgetés, ha nem találok ki valami frappánsat. Mivel nem vagyunk olyan viszonyban , hogy csak úgy írogassunk egymásnak.

23/L

2021. jan. 6. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Mi így ismeretlenül, látatlanban honnan tudjuk mit írj neki, hogy ne maradjon abba a beszélgetés?:D
2021. jan. 6. 14:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Hátha van valami sablon duma, ami ilyenkor beválik :D
2021. jan. 6. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudunk rólatok semmit, azt sem tudjuk, hogy most éppen miről beszélgettek, azt sem tudjuk, hogy a fiút mi érdekli. Komolyan, találd már fel magad egy kicsit...
2021. jan. 6. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
A szaros sablonokkal ugyanolyan halott lesz a beszélgetés, csak mellé kínos is
2021. jan. 6. 15:26
 5/7 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Mondjad illetve ird meg neki, hogy ugy örûlsz, hogy tudsz vele irni egy értelmes emberrel beszélni, mert annyira egyedûl vagy! Szivessen vennéd, ha talàlkoznàtok! Mit dzòl hozzà?
2021. jan. 6. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan válts témát, higy amúgy mi van vele, hogy telt a karácsony? Pihent eleget? Hogy érzi magát ebben a vírushelyzetben?
2021. jan. 6. 20:01
 7/7 Angel3000 ***** válasza:
Ird meg neki, hogy szivesen vennél egy személyes beszélgetést, mert annyira jò vele irni!
2021. jan. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!