Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hírességgel randiznátok a legszivesebben? :-)
Figyelt kérdés
Többen feltették már ezt a kérdést,de én új válaszokra vagyok kíváncsi.2010. aug. 13. 18:19
11/25 anonim válasza:
Ők a 80-as évek elejének leghiresebb magyar celebjei. (Akkor még nem igy hivták.).
Az összes magyar ember kedvencei voltak. Őket bámulta mindenki esténként a hiradó előtt. Tornáztak, és nagyon aranyosak voltak.
Egyébként a jelenlegi köztársasági elnökünk és Makray Kati olimpiai bajnok tornász lányai.
Schmitt Gréta, Petra és Alexa.
12/25 anonim válasza:
[link] én vele :D annyira helyes :P
17/25 anonim válasza:
Minden bizonnyal Isten-t szeretnem megismeri :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!