Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány aki regisztrálva van puncs.hu ? Vagy valami hasonló oldalon?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 18:58
1/7 anonim válasza:
Vagyok + Viszony.hu-n + Tinderen.
3/7 anonim válasza:
Én is, de csak kíváncsi voltam milyen férfiak vannak ott. Mármint a puncs.hu-n.
4/7 anonim válasza:
Ezek szerint vannak ott valós regisztrációk is... Összesen kettő.😂
6/7 anonim válasza:
Én is regisztráltam kíváncsiságból, de nem igazán pozitív tapasztalataim vannak eddig, eddig minden negatív.
Körülbelül 10 profilkép nélküli emberke üzenet, értelmetlen szöveggel, szerintem ez az oldal is egy nagy vacak mint a többi.
7/7 anonim válasza:
Profilkép nélküli férfiak irogatnak, hogy ez az ő email címe, ha érdekel engem némelyik Telefon számot is adott.
Értelmes emberrel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!