Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok vele?
Figyelt kérdés
Egy játékban megismertem egy fiút, aki Kairóban lakik. Majdnem egy évig játszottunk együtt, angolul beszéltünk, de volt, hogy messengeren is beszéltünk. Úgy volt, hogy nyár végén jön Budapestre, mondta, hogy találkozzunk. Nem mondtam neki rögtön igen, de aztán közbejött a vírus, és mégse jött. Viszont most azt mondta, ha minden jól megy január-februárba jönne megint, és kérdezte, hogy találkozunk? Nem akartam megbántani, így igent mondtam. De egy kicsit félek. Oké, hogy már egy éve ismerem, sokat beszélgettünk, de akkor is. Viszont ha nemet mondok, nem akarom, hogy azt higyje, hogy nem bízok benne, nem akarom megbántani. Ti találkoznátok vele? Gondoltam, hogy könnyű lenne most ráfogni a vírusra, hogy az miatt félek és nem akarok találkozni vele. De ezt nem tudom örökké kifogásnak találni. Ti mit tennétek?2020. dec. 28. 22:00
2/8 A kérdező kommentje:
Nem miattam jönne, hanem valami tanulmányi célból, már mielőtt megismert engem is tervben volt egy budapesti látogatás neki.
2020. dec. 28. 22:06
3/8 anonim 

válasza:

Január-februárban biztos nem fog jönni. Majd nyáron valamikor.
Találkozz vele, nincs benne semmi nagy dolog. Megmutatsz neki pár látványosságot és elköszönsz.
4/8 anonim 

válasza:

Várjatok nyárig akkorra már egy csomó ember be lesz oltva, szerintem javulni fog a helyzet addigra.
5/8 anonim 

válasza:

Ha magyorszagrs, akkor igen. De te soha ne menj ki, ha valaki látni akar. Az kamu 99%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!