Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha párba álltunk tinderen egy sráccal, de nem ír rám?
Sziasztok! 20 éves lány vagyok. Egy ideje fent vagyok tinderen, és van egy srác, aki nagyon-nagyon szimpatikus volt nekem, és jobbra húztam. Nem sokkal később kidobta a tinder, hogy párba álltunk, tehát ő is jobbra húzott. Azóta is várom, hogy rám írjon (ennek lassan egy hete), de nem ír.
Mit csináljak? Írjak rá én? Nem vagyok hú de régimódi, de azért csak neki illene, nem? Ő a fiú. Vagy lehet, hogy igazából nem is tetszem neki?
Ti mit tennétek a helyemben?
Nagyon-nagyon szimpatikus, majdnem annyira, hogy rá is köszönj?
De csak majdnem, úgyhogy inkább vársz és vársz és vársz és...
Várj még 1-2 hónapot, hátha.
"Nem vagyok hú de régimódi, de azért csak neki illene, nem?"
Igen, neki illene, úgyhogy felejtsd el.
Hihetetlen, hogy egy NAGYON szimpatikus fiú ott áll előtted, tetszetek egymásnak, és MÉGSEM kezdeményezel semmit, csak gondolkodsz, hogy neki kéne. Szerintem nem is akarsz ismerkedni, vagy csak nagyon rosszul csinálod. És most nem téged bántalak, csak a módszeredet a párkeresés terén. Azért rossz ezt látni, mert rengeteg fiú, főleg gyakorin is, a legkisebb, legrosszabb lehetőséget is megragadja, hogy találjon valakit magának, aki épphogy elmegy. Te előtted meg ott áll a finom torta, és napokat vagy képes ő rá várni, amikor már rég alakulhatott volna köztetek valami.
"Ti mit tennétek a helyemben?"
Semmit. Gondolkodnék azon, mit akarok a párkeresés terén.
életképtelen generáció...
mitől akkora megerőltetés leirni neki h SZIA?
de gondolom ha bosszút kéne állni nem gondolkodnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!