Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fekszenek össze gyakran 20 körüli lányok is 50 körüli férfiakkal is?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 21:40
11/14 anonim 

válasza:

Mert veled ellentétben nem alkeszok, és nem a Gyakorizás az életük.
13/14 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy szoktunk ilyet
14/14 anonim 

válasza:

Ez szerintem se egy túl gyakori jelenség. Én bírom az idősebb korosztályt, de már csak a szimpátiám, hogy elméletben benne lennék is elég "egyedi" ízlésre (barátnőim szerint ízlésficamra 😅) utal. Elméletben elvonatkoztatva — mert egyrészt régóta párkapcsolatban élek, másrészt mert ezek a férfiak javarészt nősek, az meg nekem sehogyse fér bele — a miértre az elméleti válaszom, hogy nagyon kevés olyan férfi van ebben a korosztályban, akivel minden stimmel. De aki rendben van magával, sportol, elégedett, annak nagyon jól áll ez az élettapasztalat. Persze az ilyen pasi általában foglalt, szóval ördögi kör.. 😀 Szóval ha független lennék, akkor én lehet lefeküdnék ilyen korú férfival, de nem akárkivel, egy kezemen meg tudom számolni hány ilyen férfit ismerek, pedig elég emberközpontú vagyok és sok embert ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!