Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "elcsesztem"?
Sziasztok! 20 éves egyetemista srác vagyok, még a hazaküldés előtt megismertem egy lányt, akivel idáig tartottuk a kapcsolatot messengeren.
A lány elkapta a vírust, így vártunk 3 hetet, amíg teljesen kiment belőle.
Én ezután megkérdeztem, hogy mikor tudnánk találkozni, felajánlottam azt is, hogy én megyek hozzá a városába, viszont mindig visszamondta valami indokkal ezeket a találkozókat, közben meg mondta, hogy kedvel és jó lenne találkozni.
Most szombatra is elhívtam randizni, viszont azt mondta a barátaival találkozik, erre én azt mondtam jól van, de jövő szombatot már legalább akkor megbeszélhetnénk, mert így sosem fogunk találkozni. Erre azt mondta arra sem fog rá érni egyéb egyetemi elfoglaltságok miatt, amire és mondtam neki, hogy nem érzem, hogy ugyanannyira akarja az egészet mint én, és ha én szánnék rá időt, akkor jó lenne, ha ő is, mivel ha nem kölcsönös akkor egyikőnknek sem jó. Erre ő kiakadt, hogy sokkal több dolga van mint nekem, nem engedheti meg ezeket magának. Ezután válaszoltam egy kb ugyanolyan kaliberű üzenettel, hogy egy kapcsolat 2 emberen múlik, viszont azóta nem válaszol, tehát gondolom nála ennyi volt az egész.
Mit gondoltok? Én lehettem türelmetlen vele szemben? Több mint 1 hónapig beszéltünk egyébként csak messengeren.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!