Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felhivjam most a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhivjam most a barátomat hogy nem jó ha holnap jön vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Már 2 hete láttam utoljára és nagyon várja gondolom akár szexet de nem lesz mert nekem meg jött ma este 😢 csak 1 hét múlva kellett volna amúgy.

Mit mondjak neki? Attól félek ha nem szólok készül szexre és ha akkor mondom meg mikor jön annak nem fog örülni.

2020. dec. 9. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ha 2 hete nem látott és azért ne akarna veled találkozni, mert menstruálsz, akkor ő valójában nem is szeret, csak szexre vagy jó. De te is becsülhetnéd magad kicsit többre ennél.

Amúgy is... az örömszerzéshez nem kell feltétlenül szexelni, más mód is van.

2020. dec. 9. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nektek csak a szex miatt "éri meg" talizni és nem egymás miatt, az régen rossz. Kivéve ha csak erről szól.
2020. dec. 9. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd neki,hogy szex most nem lesz,de jöjjön át ha tud, mert már nagyon szeretnéd látni. Akkor beszélgettek, csókolóztok.
2020. dec. 9. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

De és az miért baj, hogy megjött?

Úgy nem lehet szexelni?

2020. dec. 10. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Es csak verzes lesz, vagy ahogy sokan az elso napon, pocsekul is erzed magad?

Mert gorcsolve, emelyegve, fosva, esatobbi, en sem taliznek. De ha verzel, azert lehet kezimunka, csok, oleles. A soft tampont nem ajanlom. Nekem nagyon hosszu ujjaim vannak, ki tudtam szedni. Es a fiu nem erezte, de kicsit fajt is...

Szolj neki, de ha ezert nem jon, pedig jol vagy amugy, az onzes.

2020. dec. 10. 01:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Rosszul vagyok 😢
2020. dec. 10. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Ja, bocsi nem tudtam. Nálunk a barátnőm nincs rosszul ilyenkor csak vérzik, meg fáradékony.

#4 voltam.

2020. dec. 10. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!