Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel barátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel barátok vagyunk. Hogyan közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Van 1 lány aki nagyon tetszik nekem. Kb. 5 hónapja ismerjük egymást úgy mint barát. Hetente több órát eltöltünk mivel 1 helyre járunk szabadidőnkben. Kapcsolatunk jóó beszélgetünk, nevetgélünk, közel is vagyunk egymáshoz mint haverok. De nekem nagyon tetszik a lány és ezt tudtára szeretném adni. Hogy tegyem? 1 adott pillanatban mikor 2-esben vagyunk közeledjek hozzá oly módon pl. puszi, ölelés. Vagy üljek le vele beszélgetni és mondjam meg neki hogy tetszik nekem és lehetne-e szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat.
2008. nov. 30. 19:51
 1/4 anonim válasza:

Hello, hat en szeretnek magambol kiindulni. Mivel en is lany vagyok :) tudom, hogy vannak olyan lanyok is akik azt szeretnek ha olelgetned , puszilgatnad oket :)

En szemely szerint :) jobban szeretnem ha a fiu apro jeleket kuldene felem, pl: megdicserne hogy jol nezek ki :),

ha megbizna bennem :) es nagyon sok midnen olyasmit elarulna nekem magarol amiket sneki sem tud :)

Utanna...johetne az a lepes,hogy elhivod valahova, hogy legyetek kettesben :) , szemelyes dolgokrol beszelnetek (irtad,hogy szabaditokben sok idot toltottok egyutt,ezt ,hogy erted?! Hogy tobben vagytok kinn vagy kettesben?! Mert ha tobben vagytok kinn,nem tudtok egymas elott ugy megnyilni,hogy ilyesmit elmodj neki`!) Ezert ha elhivnad valahova :) vagy beulnetek egy uditore valahova megerdeklodhetned tolle,hogy tetszik e neki valaki` ! Erre biztos o is megkerdezne tolled,es szepen lassan megmondanad neki! Nem kell egybol a tudtara adni,mert lehet,hogy a baratsagotok is ramenne :) Fokozatosan`,ez idobe telik de megeri :) !

Puszii:*:*

2008. nov. 30. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:
egy helyre járunk sportolni.
2008. nov. 30. 20:26
 3/4 A kérdező kommentje:
jah és sajnos tetszik neki más.
2008. dec. 1. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ismerek régóta egy olyan lányt, aki tizenegynéhány éve barátom. Nemrég én is úgy éreztem, hogy ez lehetne több, de ő félt, hogy kockáztatnánk csak a baráti köteléket ami egyébként tényleg működik, naponta találkozunk, ha netán nem, akkor hívjuk egymást telón, msn-ezünk, de nálunk az lett a vége, hogy ennyi és semmi több. Van egy másik ismerősöm, és nagyjából ugyanez a szitu, annyi különbséggel, hogy a barátságunk is megmaradt, és valóban az ő kezdeményezésére (ha nem így van, úgyis letol majd, elvégre ő is látogatója ennek az oldalnak) lefeküdtünk már többször is.

Ezen két eset alapján tökmindegy, hogy közeledsz, lehet siker is és bukás is. Ha más tetszik neki, akkor ne próbálj versenyezni, légy egy kicsit rosszakaró, és bízz abban, hogy semmi nem tart örökké, és ha kiszeret a srácból, vagy csalódás éri, te lehetsz az elsőszámú vigasz, ha jó az időzítés. Egy ilyen szerep viszont felelősséggel jár, vedd komolyan, és készülj fel, hogy lehetetlenek nincsenek! És legyen ez a lényeg!

2008. dec. 3. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!