Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka hogy "nem akar írni"?
Sziasztok. Van egy srác akivel ismerkedem, de már régen is ismertem mert együtt dolgoztunk, és már akkor tetszettem neki csak akkor még volt párom, aztán elis sodort minket az élet. Nincs fbkja, nem annyira aktív social téren, csak insta, ott beszélgettünk párszor.
Felmerült hogy randizzunk de előtte is heti párszor beszéltünk csak, el-elszórtan. Vagyis inkább ő ír keveset. Kétszer randiztunk, csodás randik voltak látom hogy tök odavan értem, de mivel messzebb lakunk egymástól és sokat dolgozunk, a hétvégéket tudjuk együtt tölteni. Én mondtam neki hogy mivel már randiztunk, közelebb is kerültünk egymáshoz (csók),
engem zavar hogy ennyire inaktív, mert azért nem kell persze nonstop chatelni, de sztem párszor beleférne megkérdezni hogy kinek milyen volt a napja. Arra hivatkozott hogy ő nem akar az agyamra menni, hogy továbbra is sok lenni nekem, és ne aggódjak a kövi tali előtt keres. De nem értem h ennek ellenére miért baj ha pár szót váltunk olyan fura.. és nagyon zavar a dolog, 4 napja volt a randink és semmit sem írt.
(Vagyis a tali után persze beszéltük h jó volt de ennyi, pedig pl vannak vizsgáim meg eseményeim amikről tud és jól esne ha rákérdezni).
így azt érzem hogy valszeg csapong és több lánnyal is chatelhet, mert eléggé ezaz adonisz típus.
Vagy ti mit gondoltok, miért taktikázik így hogy nem akar írni?..Azt gondolnám ha hiányzik neki írna..
25L (26F a srác)
azért nem akarok én írni mert a tali után én irtam rá hogy jól éreztem magam stb.
persze ezt megelőzve volt h beteg volt én irtam rá h szia hogy vagy, tehát mutatom az érdeklődést de azt gondolom férfiként neki kéne inkább.
Elfogyott a heti karakter adagja. Majd jövő héten feltöldődik neki
(ezek a kérdések csak szerintem tipikusan tinik attól, hogy valaki a végére biggyeszt egy 2-es kezdődő számot?)
Miért gondolod, hogy taktikázik?
Lehet, hogy utál írni.
Igaz, én más korosztály vagyok, de magamból kiindulva kb. százszor telefonálnék, mire egyszer írnék neked. Viszont az is igaz, hogy én viszont tényleg a hétvégi randik között legalább 2-3 alkalommal felhívnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!