Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatotok volt már? Milyen hosszúak voltak? Nem, kor?
Mert egy retkes nagy ri.anc, úgy váltogatja a pasikat mint más az alsóneműjét.Undorító hogy mennyi kan nyalta már a testét és egy csomó f*sz benne volt már, sokan beleélveztek, fertőzéseket kaphatott el meg herpeszt, pusztán testi élvezetből szexel, szerintem undorító.
20f
mindig öt dobják ki? A baj kik? Ahhoz, hogy kidobják először kapcsolat kell aztán lehet szakítani, de utána elég hamar talált magának valakit aki az elméleted szerint kidobta, de aztán ismét talált valakit és így tovább.
Hol az érzelem? 1-2 hónap vagy 1-2 hét alatt barátot találni nem semmi, pláne, hogy dobta a nagy szerelme akivel járt tudod..elég gyorsan kiheverte nem de?
Szerelmes volt? Akkor hogy lett új barátja ilyen gyorsan?
Ja....értem. Kellene egy ilyen érzelmi hulladék a fenének.
Az embert megviseli a szakítás, ha szerelmes volt, ha viszont összejövök utána 1-2 hónap múlva egy másik lánnyal és utána ismét és ismét akkor tudod mikor vagyok én szerelemes? Erről ennyit. Ribi a kislány!!
De nem baj, mert ribikre is szükség van, különben a férfi ember honnan tudna tapasztalatot gyűjteni:DDD
Szép estét!
27/F
és ki mondta h szerelmes volt beléjük? xD
nem kell feltétlen szerelmesnek lenni az embernek ,ahoz h járjanak.. és ez még nem azt jelenti h ribi.. lehet csak jol érezte magát vele és még pl 1 honap alatt nem szerette meg annyira h szerelmes legyen belé vagy akármi.. és akkor hirtelen dobta a pasija. de nem készült ki mert nem volt bele szerelmes. és mivel jol nézki igy talált magának valakit 2 hét mulva:D + lehet h a felejtésre a gyogymodja az ha összejön valakivel aki eltereli a gondolatait
"1 honap alatt nem szerette meg annyira h szerelmes legyen belé vagy akármi.. és akkor hirtelen dobta a pasija. de nem készült ki mert nem volt bele szerelmes. és mivel jol nézki igy talált magának valakit 2 hét mulva:D"
Elárulom hol a hiba az elméleteddel barátom, a szexuális aktus létesítése. Mert lefeküdt ha nem is mindegyikkel de néhánnyal biztos. Ha nem szerette meg őket annyira miért létesített velük szexuális kapcsolatot? Logikai bukfenc:D
Aki szerelem és érzelmek nélkül kettyint az mi szerinted?
27/F
20 évesen? öt versenyzővel sok ideig aztán a többivel 1-2 hetet? Most ezt komolyan kérdezed vagy már fáradt vagy?:D
Ugyanaz a szituáció. Ráadásul azt mondotta a 20 éves barátnénk, hogy beleszámolta az egy éjszakás kalandokat is
az mióta 1-2 hét? Az 1 db éjszaka. Többes számba mondta!
Sajnos akár honnan nézzük ribi a szentem, de nincs ezzel semmi baj majd benő a feje lágya és rendes kislány lesz belőle vagy nem, de akkor sem kell aggódnia, mert tudod a mondást: Kurv@ból lesz a legjobb feleség:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!