Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb hölgyek! (30+) mi az alsó korhatár egy pasinál? 24 éves sráccal kikezdenétek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 14:42
1/10 anonim válasza:
Én nem, 26 évesen volt egy 22 éves barátom, nagyon gyerek volt hozzám. Max két évvel fiatalabb még elmegy, de amit te írsz az már nagyon sok nekem.
2/10 anonim válasza:
31 vagyok 26-27 talán , fiatalabb attól nem igazán.
3/10 anonim válasza:
34 vagyok, 17 az alsó határ, pontosabban nálam.
5/10 anonim válasza:
Valódi kapcsolatra biztos nem.
A szexkapcsolat nem az esetem, de volt már rá példa. 26 évessel voltam már és minden rendben volt... max 10 év az én javamra az, ami még nekem is komfortos. 39
6/10 anonim válasza:
40 éves nő vagyok. Az életben soha nem kezdtem ki egy férfival sem, nem éppen egy 24 évessel indítanék.
Viszont ha olyan élethelyzetben lennék, elfogadnám a közeledését.
7/10 anonim válasza:
31 éves vagyok, 29-30 a minimum, de inkább az idősebbek tetszenek (mint belsőre, mint külsőre)... és a kikezdés is erős szó, mert nem olyan típus vagyok.
8/10 anonim válasza:
Nem jönnék össze fiatalabbal,sem pedig velem egyidőssel.Nem érezném magam mellette nőnek,inkàbb anyának
9/10 anonim válasza:
A férjem 24 volt mikor össze jött az exével, ő 36. 6 évig voltak együtt. Utána jöttem én, 8 évvel vagyok idősebb, 5 éve vagyunk együtt.
Sosem ismerkedtem fiatalabb férfivel, vele sem akartam, de valami megfogott benne.
10/10 anonim válasza:
Simán, de ez az érettségétől mentalitásától függ. A "hülyegyereket" játszók kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!