Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testbeszédből jöhetek rá, hogy egy csaj szerelmes belém?
Vagy éppen az ellenkezője úgy csinál mint ha nem jönnél be neki, érzed kettőtök közt a feszültséget, adja a jeleket, de mindketten úgy tesztek mint ha nem érdekelne a másik
Ez annyira jó játék, hogy én ezt szerettem a legjobban a csajozásban ezt a kezdeti filózgatást, hogy akkor most tetszem neki , mit miért csinált, mondott tett azután persze randi igent mond, járunk lefekszünk és oda a játék:-(((((
1. Mosolyogj rá, de ne akaszd ki vérfagyasztó vigyorral! Ha visszamosolyog rád, az első
csatát megnyerted.
2. Figyeld meg társaságban, hogyan néz a fiú barátaira! Ha ahhoz képest hosszabb vagy
rövidebb ideig néz a szemedbe, mindkettő azt jelenti, bejössz neki. Ez attól függ, mennyire
szégyellős vagy vagány a csaj.
3. Ha beszélgetés alatt többször is megérint – leszed egy szöszt a pulcsidról –, elég
valószínű, hogy tetszel neki. De ha mégsem teszi, attól még nem kell arra következtetni,
hogy esélyed sincs. Tedd meg te az első lépést, és nézd meg, hogyan reagál!
4. Figyeld meg, miről beszélget veled! Ha csak úgy mellékesen felhozza a „milyen csaj jön be
neked" témát, egyértelműen kedvel téged, és arra kíváncsi, ő belepasszol-e ebbe a körbe.
5. A legtöbb lány állandóan babrál valamit, amikor egy neki szimpatikus sráccal
beszélget – játszik a hajával, nyakláncával stb. Ezzel tudtuk nélkül is elárulják magukat.
neonról szedtem, úgyhogy biztos ígyvan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!