Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érettebb, 35+-os nők, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb, 35+-os nők, milyen jeleket adtok?

Figyelt kérdés

Én 30 éves srác vagyok, és sokszor volt már, hogy vonzónak találtam egy fenti korosztályba tartozó nőt (35-45).

Viszont félek kezdeményezni komolyabban, azt gondolom biztos kinevetne, hogy mit akar tőle egy "kisfiú".

Eddig azon kívül, hogy megdícsértem például az aznapra felvett ruháját, nem nagyon mentem tovább.

Egy fiatalabb sráctól milyen módon várjátok a közeledést?

2020. nov. 23. 12:39
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és persze itt már sokkal jellemzőbb, hogy férj+gyerek is van, és ezt így megkérdezni gáz lenne, hogy szabad-e az út.
2020. nov. 23. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
mondjuk ahol ferj es gyerek is van oda inkabb ne dugdossad...
2020. nov. 23. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Ez a "milyen jeleket adtok" nagyon rossz megközelítés.

Az ember a teljes lényével üzen a másiknak, ösztönösen,

van, mikor nem is tudatosodik.

2020. nov. 23. 12:46
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

Füstjeleket. Vagy morzejeleket.

Attól függ melyikre vevő a másik.

2020. nov. 23. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
amugy 35+ nok mar nem taktikaznak annyit meg nem adnak jeleket, ok mar tudjak h direkt kommunikacioval is ramehetnek a f***ra.
2020. nov. 23. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Füstjel nem volt ügyes, kitörölte az üzenetet és most nem találja a felhasználót :D
2020. nov. 23. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Én egymás után háromszor pukizok egy jó nagyot...ha ezt hallod, biztosan nyitva van az aranykapu 😂
2020. nov. 23. 14:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Akkor most legyen a kommentem a vonal, és innentől várom a normális válaszokat, normális emberektől.
2020. nov. 23. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
Ebbe a korosztályba tartozom, és annak ellenére, hogy szingli vagyok, nem várom a közeledést egy fiatalabb sráctól. Több alkalommal volt rá példa, hogy szimpatizáltak és ki akartak kezdeni velem, bár én a közeledésre semmiféle jeleket nem adtam, egyszerűen csak közvetlen vagyok mindenkivel. Szerencsére intelligens srácok voltak, így megértették, hogy nem akarok semmit tőlük, laza kapcsolatot sem.
2020. nov. 23. 18:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj töki manó.

Szerintem a jel, az életkortól független. A legjobb jel a szem kontaktus. pl egy üzletben, piacon, sb.

Ha úgy nézel egy nőre, akkor az azt észre fogja venni, és ha neki is szimpatikus vagy,akkor úgy néz rád vissza.

Ezt nem lehet nem észre venni.

De az is lehet, hogy levetet veled valamit a legfelső polcról, amit ő nem ér el.

De volt már olyan is hogy :

"fiatal ember. kinn hagytam a szemüvegemet, legyen kedves nézze már meg nekem, hogy ebbe a szalámiba mennyi a kalória."

De volt már olyan is, hogy vettem egy db sajtot, és egy nőcike megkérdezte, hogy finom ez a sajt, mert ő még soha nem vett ilyet.

Mondam neki, hogy szerintem finom, de mi lenne ha este együtt megkóstolnánk?

Szóval rengeteg a lehetőség. Van az a mondás, hogy alKalom szüli a tolvajt. Ezt úgy is lehetne mondani, hogy alkalom szüli az ismerkedést.

A múltkor nem olvastad az a töténetet itt a gyk.-n, hogy egy kis fiatal lány rosszul lett a metrón. Egy fiú, aki èpp a közelben lakott, fölhívta magához, mert a lány ápolásra szorúlt. Hőmérsékletet kellett mérni.

Amit a 9 es kis nő ír, az meg ne keserítsen el, mert ő lehet hogy nem keres fiatalabbat, ezzel semmi gond nincs, de van ennek az ellentéte is.

Vannak 40-50 körüli nők, akik szinte vadásznak a fiatal férfiakra.

Sok nő szeretőt tart, mert a papi már csak tévézik, egész nap a meccset nézi. Utána meg töltögeti a totót. Esetleg 2-3 sört is megiszik, és lóg a hasa.

Azok a hölgyek, akik szeretőt keresnek, ott a jó szerető az mindig fiatalabb 15-20 évvel, mert teljesíteni kell keményen.

Remélem ez a válasz kielégítő volt.

Úgyhogy bármi megtörténhet, csak legyen nyitva a szemecskéd.

Üdv:

Egy igazi nagy KANDÚR-BANDI !!

2020. nov. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!