Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerted meg? (kérdésed blablablabla)
Ti hol ismertétek meg 15-16 éves barátotokat?
Már mint a normálisabb fajtát. Nem a cigi lóg folyton a szájából, nem issza le magát minden hétvégén és dug meg 6 libát. De lehet vele közös programot csinálni(nem épp egy diszkóban alfahímeskedni.)
Vagy nincs ilyen?:D
Úristen! :D (előzőnek ment)
Szóval neten szerintem nem nagyon lehet ismerkedni, mert 90% csak d*gni akar, a többi meg csak nézelődik, nincs komoly szándéka... Amúgy járj el könyvtárba, sportolni, társaságba stb., aztán majd meglátod, hogy kik vannak! Ne a herceget keresd fehér lovon, mert ez a rózsaszín habcsók-maszlag, ami árad a romantikus filmekből, sajnos nem létezik... :S Én találkoztam már normálissal, de szerencsétlenségemre nagyon elcsesztem... Együtt voltunk 1 évig, de elkövettem egy nagy hibát: nem mondtam neki igazat...mert féltem, h mi lesz, ha megtudja, de így meg hogy becsaptam és kiderült, még rosszabb! Remélem, hogy egy nap meg tud nekem bocsátani!!! Jó tanács: mindig légy őszinte!!! :)
21/L
Előzőnek köszi.:)
Az az igazság, hogy a nyáron eléggé itthon ülök, meg így itt falun nem lehet csinálni semmit. De szeptembertől suli városon.
És nem keresem én a herceget. Tudom én hogy nem létezik.:)
Én viszont kikérem magamnak,h nem azért d*gás végett keresek lányt akár a neten,akár máshol:)
Kérdező ha van kedved ismerkedni,csak írj egy privit;)
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!