Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lányok visszautasítanátok egy olyan férfit aki tetszik nektek csak azért mert vadászik?
Ha egyszer egyszer megy el miert ne.
Ha rendszeresen ebben leli elvezetet akkor nem. Nehez meghuzni a vonalat. Pl a mostani parom szereti a fegyvereket de egy legynek sem artana. Erdekli a vadaszat de fokent amiatt h van egy mozgo celpont. Nem az allatok elolesen van a hangsuly bar ezzel nem lenne problemaja. Mivel okkal adnak kilovesi engedelyt nem gondolnam hogy nagyobb kegyetlenseg mintha hivatásos vadasz csinalna.
Viszont ha valaki azt elvezi h allatokat gyilkolhat es van benne mondjuk egy jellem a szadiznusra akkor meggondolnam
Nem gond, volt vadász ismerősöm, ettünk fácánt, nyulat, őzet. Végülis a sertés is így végzi csak szarabb körülmények között.
Csak egyeseknek a boltba ledobozolt husi, az ugye nem állatból van.
én nem utasítanám vissza ha most lennék fiatal és párt keresnék, sőt igazából én is elmennék vele, ha rendes vadászat, nem valami orvvadászat meg engedély nélküli, vadász életmódot megszégyenító alkalmi hobbi amatőr DIY vadász...
De én faluból származom, falusi lányok között keresgél, ahol még van csirke az udvaron, közelenni a természet érzése. irodista pesti csajok között ritka aki ilyen pasira vágyik, inkább az öltönyös managerre...
Én járok vadat etetni és baromi sok időt töltök az erdőben, plusz részt szoktam venni faültetésben is stb.
Mondjuk én a fényképezőmmel szeretek "lőni" és megfigyelni az élővilágot, szóval nem férne bele az ismerettségi körömbe sem egy olyasvalaki, aki élvezetből gyilkolászik.
És nem, nem eszem húst. Nem kifejezetten csak az állatvédelem miatt, sosem szerettem, gyerekként sem.
Igen. A hobby vadász az én értékrendembe nem fér bele.
A vadgazdálkodó meg nem passzolna valószínűleg életmódban, én városi szobanövény vagyok, a természetből épp elég annyi, hogy van egy kaktuszom meg egy páfrányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!