Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az esetről? Furi, ugye? Nem hív fel soha, csak ír ?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk Facebookon. Ennek 2 és fél hónapja. Sajna még nem találkoztunk, mert jelenleg Ő az osztrák határ mellett dolgozik, de ez csak ideiglenes, pár hónap. Legalábbis Ő azt állítja. Ipari fűtésrendszert terveznek valami cégnek. Amúgy budapesti, mint én. Soha nem láttam még webcamon és fel sem hívott soha, pedig megadtam a számom. Csak képeken láttam. Én küldtem videóüzenetet is stb. És tök fura, hogy nincs igénye a szóbeli kommunikációra, mindig csak cseten ír. Nekem lenne igényem. Nem fura ez a story? Pláne ennyi idő után? Vélemény? Hagyjam a dolgot?2020. nov. 18. 19:19
1/10 anonim válasza:
Valószínű nem a saját képét küldte.Keress mást.
2/10 A kérdező kommentje:
De ez nem egy nagyon jóképű srác. Minek küldené más képeit?
2020. nov. 18. 19:25
3/10 anonim válasza:
21. század. Sajnos ez az átlag.
5/10 anonim válasza:
Én is utálok bárkivel telefonálni,lelkileg fel kell magam készíteni, főleg hivatalos ügyeknél. Bár én introvertált vagyok, nekem jobban megy a kommunikáció írott formában, sokkal kifejezőbb vagyok. Én átérzem a helyzetét. Főleg egy kb ismeretlennel. Utálom a hangom is mikor meg kell szólalnom.
6/10 anonim válasza:
Ugyanolyan vagyok, mint 5ös. Igaz én nő vagyok, nyilván egy férfinál más, neki kéne kezdeményezni, de én teljesen jól ellennék így, amíg nem ismerem meg jobban, élőben.
7/10 anonim válasza:
#6-os én is nő vagyok. #5 voltam. Viszont a párommal csak néhány hónap után kezdtem telefonálni, és jobban szeretem hallani a hangját, elmondani tömören, hogy mi van mint chatelgetni. Emberfüggő, nem kell rögtön rosszra gondolni.
8/10 anonim válasza:
#5 én is ilyen vagyok, utálok, hang/videó üzit küldeni hívásoktól meg rosszul vagyok.
Nem vagyok fake, meg semmi hasonló szimplán extrém mód szorongok ilyen esetekben.
9/10 anonim válasza:
Mi lenne, ha mondjuk felvetnéd neki, hogy beszélhetnétek telefonon vagy hangüzenetben?
Írod, hogy erre lenne igényed, de ő ezt honnan tudja biztosra, ha nem említed neki? Senki sem gondolatolvasó, pláne ha nem találkoztatok személyesen. Egy normálisan működő kapcsolat alapja a két fél közötti kommunikáción alapul.
Aztán meglehet persze, hogy félénk, nem szeret telefonálni (netán érte ezzel kapcsolatban valami kínos élmény, ami gátolja), van ilyen.
10/10 anonim válasza:
Ha egy férfit noszogatni kell az már rég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!