Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzam vele vagy inkább hagyjam az egészet a fenébe ?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel beszélgettem és megbeszélgetünk egy találkozót szombatra. Ez volt múlt hét vasárnap de azóta annyit nem írt hogy szia vagy mi újság ? Szerintem ha véletlenül írna a randi ügyében akkor elküldöm. Ti mit gondoltok ?2020. nov. 10. 14:12
11/13 anonim válasza:
#7 ilyenkor neked is illik köszönni és érdeklődni a másik hogyléte felől.
elképesztő, hogy mennyire primitív emberek vannak, nulla szociális készséggel.
12/13 anonim válasza:
11# gobdolhatod hogy eleinte strapàltam magam hogy ilyenekkel legyen téma. Csak en már az ilyenekbe beleuntam. A szia mizus sràcokon én màr tul vagyok.
Vannak hidd el, akik böbeszédüek fel is hivjàk a màsikat.
Mindenki annyit kap amennyit ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!