Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még a negyedik randin sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még a negyedik randin sem csókolt meg, miért?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, akivel kb egy hónapja beszélgetünk, és már négyszer is találkoztunk. A randikon általában séta, beülés valahova,este kocsiba beszélgetés volt eddig. Lett volna alkalma mikor ketten voltunk hogy közeledjen, de nem tette, a szemembe is ritkán néz, nem flörtöl, vagy dicsérget úgy igazán. (amugy jól érzem magam vele), eddig csak egy rövid ölelés volt búcsúzáskor. Megkérdeztem tőle hogy tetszem-e neki, mert nem úgy látom, azt mondta igen, nagyon is tetszem neki,pont az esete vagyok. De viszont akkor nem értem miért nem keresi az alkalmat a közeledésre? Nekem ez nagyon furcsa, főleg hogy ő már tapasztalt lányok terén meg magabiztosnak látom összeségében. (mondta is hogy az), mit tegyek? Mire véljem ezt? 22/L 28/F
2020. nov. 8. 10:01
1 2
 11/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem az már egyértelmű jelzés, ha negyedik alkalommal találkozik vele. Én negyedik alkalommal csókoltam meg leendő párom, pedig tudtam, hogy tetszek neki, van esélyem, csak akkor még én bizonytalan voltam magamban, nem tudtam akarok-e párt magamnak, mert nemrég szakítottam az előzővel.
2020. nov. 10. 11:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Félénk,vagy fél a koronától.
2020. nov. 10. 11:50
 13/19 anonim ***** válasza:
17%

Nem ért a nökhöz. Belülröl meg nem jön magátol ugy néz ki.

Eq zero bajnok

2020. nov. 10. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Te is megcsókolhatod ám
2020. nov. 10. 20:41
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Ismerek hasonló beállítottságú férfit. Ő egyszerűen nem akarja elkapkodni és azt a látszatot kelteni a nőben, hogy csak "arra" kell neki a nő. Egy hónap nem hosszú idő, később változtathat a viselkedésén. Később meglátod, hogy csak tetye-mutya, vagy tényleg gentleman.
2020. nov. 10. 20:50
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
ez nem egy film.. sok válaszoló tisztára mósná a tutyi pali seggét..
2020. nov. 10. 23:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok negatív lenni, de az előző kapcsolata mikor ért véget?

Mondod, hogy két komoly, hosszú kapcsolata volt már.

Ha még viszonylag friss a szakítás, akkor lehet, hogy még "szokatlan" vagy neki.

Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszel neki, de mégiscsak évekig(?) mással élte meg az intim pillanatokat és te még új vagy neki.

Férfiak között is vannak ám érző lények, akik akkor szeretnének testi kontaktot létesíteni a másik féllel, ha már a bizalmukba került, megismerték és biztosak benne, hogy szeretnének vele komoly kapcsolatba kezdeni.

Még csak ismerkedtek, 4 találkozó volt. Ha a későbbi randikon sem kerültök közelebb egymáshoz, akkor lehet, érdemes arról beszélni, mit érez.

2020. nov. 11. 07:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az utolsónak,7 éves kapcsolata ért véget a nyáron.
2020. nov. 11. 21:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy tényleg lezárta azt a kapcsolatot?

(akár ténylegesen, akár csak magában)

Honnan ismeritek egymást?

2020. nov. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!