Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagyok az elvársaim kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvársaim kissé elhízott lusta piás pasiként ha kedves, csinos, intelligens barátnőre vágyom?

Figyelt kérdés

Nekem ronda nő nem kell. A nő dolga az hogy szép legyen. Illetve én igénylem a szellemet is. Nekem egy nő akkor megfelelő ha érdeklődő a világ dolgaira, ha el lehet vele beszélgetni.

Emellett igénylem azt is hogy szabad szellemű legyen az ágyban és minden szexuális elvárásomat teljesítse.

F/29

2020. nov. 5. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a mentalitást már. :D A nő dolga, hogy szép legyen, ez már alapból mi, DE ne levegőt hordjon a fejében sem, én meg csak otthon tespedek a mamahotelben és piálok, szerintem tök fair. :D Én nem vagyok egy szépségkirálynő, okosnak okos vagyok, de akkor sem kellenél, ha más választásom nem lenne

Ennél nagyobb elvárásaid aligha lehetnének

2020. nov. 5. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen, túl nagyok. Amúgy az intelligenciáddal mire mész ha elittad és otthon élsz? Azt se tudod, melyik bolygón laksz. Nem nő kell neked, hanem rehab.
2020. nov. 5. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:
94%

Igen, magadhoz képest nagyok. Azzal nincs gond, ha rosszabbat nem akarsz, ha utána nem rinyálsz és nem a nőket felszínesezed.

Ilyen nő amúgy nem fog összejönni egy olyan pasassal, aki külsőre nem fektet bele ugyanannyi energiát, mint ő, ráadásul még alkesz is. Személyiségre meg nagyon max. ha tényleg zseniális humorod van, rúghatnál labdába, de akkor már rég lenne nőd, ha tényleg az lenne a helyzet. Emellett meg baromi beképzelt is vagy, és hímsoviniszta is.

2020. nov. 5. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!