Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nézek ki fiatalabbnak a koromnál mert még nem éltem sokat párkapcsolatban?
30as pasi leszek lassan és sok lány meglepődik mikor képcsere után ezt közlöm mert azt hiszik 25 körül vagyok max.
Viszont én végigszárnyaltam a huszas éveimet, bulik, pia, szex. De sose kapta el a tököm egyetlen lány sem, nem éltem párkapcsolatban.
Lehet ezért nem öregedtem úgy mint azok a pasik akiket fárasztanak a nők egy kapcsolatban, stresszelik,stb.?
Nem.
Plusz láttalak képen és 45-nek nézel ki, nem 25-nek.
Nem.
Ez egyszerű genetika, és tedd össze nyugodtan a kezed, mert
"Viszont én végigszárnyaltam a huszas éveimet, bulik, pia, szex" is nagyon meg tudja nyomni látszatra az éveket. Szóval hagyjuk a hülyeségeket....
Szerintem nincs a kettő között összefüggés, engem is mindig fiatalabbnak néznek és van pár komoly kapcsolat a hátam mögött.
Nálam a sport, a genetika, meg az egészséges életmód eredményezi ezt szerintem. :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!