Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért nézek ki fiatalabbnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nézek ki fiatalabbnak a koromnál mert még nem éltem sokat párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

30as pasi leszek lassan és sok lány meglepődik mikor képcsere után ezt közlöm mert azt hiszik 25 körül vagyok max.

Viszont én végigszárnyaltam a huszas éveimet, bulik, pia, szex. De sose kapta el a tököm egyetlen lány sem, nem éltem párkapcsolatban.

Lehet ezért nem öregedtem úgy mint azok a pasik akiket fárasztanak a nők egy kapcsolatban, stresszelik,stb.?

2020. nov. 5. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Plusz láttalak képen és 45-nek nézel ki, nem 25-nek.

2020. nov. 5. 14:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem.

Ez egyszerű genetika, és tedd össze nyugodtan a kezed, mert

"Viszont én végigszárnyaltam a huszas éveimet, bulik, pia, szex" is nagyon meg tudja nyomni látszatra az éveket. Szóval hagyjuk a hülyeségeket....

2020. nov. 5. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Balázska.. Egy hangyányit ferdítesz! A pia nem igazán tesz jót az arcbőrnek (se).
2020. nov. 5. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
3: rám máshogy hat a pia, de igazából én nem is vagyok ember, Isten fia vagyok.
2020. nov. 5. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Az alkohol konzerválta a fiatalságodat, viszont a piaszag elriasztja a nőket.
2020. nov. 5. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Még régebben úgy 20as éveim elején hátráltató tényezőnek találtam, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Most 32 éves fejjel én is úgy 25nek saccolnának max 28nak, de most inkább örülök, hogy még ilyen fiatalnak nézek ki. Társkeresésnél ennek nem sok hasznát venném. 1 mondjuk lehetne 20 éves barátnőm, ha 25nek nézek ki és letagadhatnám a koromat látszatra, de szerintem a csaj elgondolkodna, hogy oké kinézek 25nek, de mégis 12 év a korkülönbség. Szóval, hogy egy jóval fiatalabb lányt fogj magadnak az kérdéses.
2020. nov. 5. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs a kettő között összefüggés, engem is mindig fiatalabbnak néznek és van pár komoly kapcsolat a hátam mögött.

Nálam a sport, a genetika, meg az egészséges életmód eredményezi ezt szerintem. :)

28N

2020. nov. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!