Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköszönt, miután vérig sértett és még neki állt feljebb? Megérné megkeresnem?
"Igazából örülök is, hogy már szinte milf vagy. Ne sértődj meg, ők is lehetnek szépek, csak azt mondom, hogy jó, hogy idősebb vagy, nekem bejönnek az idősebb nők. Volt 37 éves exem is, ő is idősebb volt, és mégis vonzónak találtam"
28 éves vagyok, 52 kiló, XSruhák, feszes test, se narancsbőr, se stria, elegáns ruhák, 170cm, egy hete megkérdezték hányadikos vagyok és általában a lányom nővérének néznek vagy a bébiszitternek.
Azt hiszem vagy valami perverz, aki anyákra bukik, vagy tényleg így lát engem, akkor azért nincs rá szükségem. Ami vicces, hogy 34 éves és úgy tesz, mintha nem esett volna le neki, hogy vérigsértett. Ismerős szerint direkt gúnyolódott, de most nem válaszoltam, csak egy egy szóval, közölte hogy bunkó vagyok, pedig ő próbálkozott és elköszönt. 34 éves, vagy nagyon gyenge szociálisan, vagy nem tudom mi baja van, de zavar a helyzet.
Na írtam neki, hogy tisztázzuk, miért voltam bunkó, közölte hogy nem akart megbántani, bocsánatot is kér, tetszem neki, vonzónak lát, az idősebb nőket is vonzónak látta, meg akar dugni is, "de nem vagy már tini, ez tény".
Mintha egy itt válaszolgató pasival beszélnék, aki szerint aki nem gyerek, az nem fiatal. Mindezt úgy, hogy pár évvel idősebb nálam.
Nekem ez nem fog menni, szeretném azt érezni, hogy nem foglalkoznak a korommal és nem írnak le idősebbnek és "azért jól tartod magad"nak főleg hogy 30 sem vagyok, pláne hogy ő az idősebb..
Azt írta hogy "keressem, ha túl tudtam lépni azon, hogy némiképp nem végiggondoltan közeledett hozzám"
Nem nagyon ment át neki, hogy nem az a baj, hogy kimondta, hanem hogy ezt gondolja.
Kérdező hányszor írjam még le hogy szánalmas vagy ha ezzel az alakkal foglalkozol!? 😵
Szard már le és keress normális FÉRFIT. Vagy ez a pasi full gazdag vagy aranyból van a farka vagy mi??
Ne legyél már ostoba kérlek...
Szerintem folyamatosan játszmáztok mindketten:)
A többi válaszoló meg nem is érti miről van szó:)
Jól gondolod, tetszenek neki a milfek, azért lát téged is annak. (meg ugye gyereked is van)
Szerintem a pasi rád van rendesen gerjedve, de ezt mégsem írhatja így le, hisz megy a nagy játszmázás mindkét részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!