Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elköszönt, miután vérig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköszönt, miután vérig sértett és még neki állt feljebb? Megérné megkeresnem?

Figyelt kérdés

"Igazából örülök is, hogy már szinte milf vagy. Ne sértődj meg, ők is lehetnek szépek, csak azt mondom, hogy jó, hogy idősebb vagy, nekem bejönnek az idősebb nők. Volt 37 éves exem is, ő is idősebb volt, és mégis vonzónak találtam"

28 éves vagyok, 52 kiló, XSruhák, feszes test, se narancsbőr, se stria, elegáns ruhák, 170cm, egy hete megkérdezték hányadikos vagyok és általában a lányom nővérének néznek vagy a bébiszitternek.

Azt hiszem vagy valami perverz, aki anyákra bukik, vagy tényleg így lát engem, akkor azért nincs rá szükségem. Ami vicces, hogy 34 éves és úgy tesz, mintha nem esett volna le neki, hogy vérigsértett. Ismerős szerint direkt gúnyolódott, de most nem válaszoltam, csak egy egy szóval, közölte hogy bunkó vagyok, pedig ő próbálkozott és elköszönt. 34 éves, vagy nagyon gyenge szociálisan, vagy nem tudom mi baja van, de zavar a helyzet.

2020. nov. 5. 08:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg szánalmas, hogy még ezzel az alakkal foglalkozol... hiába, a nőknek az ilyen seqqfejek kellenek...
2020. nov. 5. 09:45
 12/26 A kérdező kommentje:

Na írtam neki, hogy tisztázzuk, miért voltam bunkó, közölte hogy nem akart megbántani, bocsánatot is kér, tetszem neki, vonzónak lát, az idősebb nőket is vonzónak látta, meg akar dugni is, "de nem vagy már tini, ez tény".

Mintha egy itt válaszolgató pasival beszélnék, aki szerint aki nem gyerek, az nem fiatal. Mindezt úgy, hogy pár évvel idősebb nálam.

Nekem ez nem fog menni, szeretném azt érezni, hogy nem foglalkoznak a korommal és nem írnak le idősebbnek és "azért jól tartod magad"nak főleg hogy 30 sem vagyok, pláne hogy ő az idősebb..

2020. nov. 5. 09:58
 13/26 A kérdező kommentje:

Azt írta hogy "keressem, ha túl tudtam lépni azon, hogy némiképp nem végiggondoltan közeledett hozzám"

Nem nagyon ment át neki, hogy nem az a baj, hogy kimondta, hanem hogy ezt gondolja.

2020. nov. 5. 10:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hányszor írjam még le hogy szánalmas vagy ha ezzel az alakkal foglalkozol!? 😵

Szard már le és keress normális FÉRFIT. Vagy ez a pasi full gazdag vagy aranyból van a farka vagy mi??

Ne legyél már ostoba kérlek...

2020. nov. 5. 10:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
34 éves, és még ő mondja rád 28 évesre, hogy milf? Ez elmebeteg, ki kell röhögni, és akkor hajrá, az idősebb nőknél biztos van esélye, mert azoknak kell az egójuknak, hogy még egy fiatalabb fickó vonzódik hozzájuk.
2020. nov. 5. 10:14
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a gyászhuszárt. Írd meg, hogy keressen magának egy milfet, mert te egy fiatal nő vagy. Vicc, hogy egy 28 éves nőre azt mondja, hogy idősebb. Szóba se kéne amúgy a kornak ilyen kontextusban jézusmária.
2020. nov. 5. 10:28
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Pont erre megy h felháborodj,utana menj, beszélgetest kezdemenyezz o meg megfektet
2020. nov. 5. 10:41
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem folyamatosan játszmáztok mindketten:)

A többi válaszoló meg nem is érti miről van szó:)

Jól gondolod, tetszenek neki a milfek, azért lát téged is annak. (meg ugye gyereked is van)

Szerintem a pasi rád van rendesen gerjedve, de ezt mégsem írhatja így le, hisz megy a nagy játszmázás mindkét részről.

2020. nov. 5. 12:30
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Helyesen tette amit csinált. Vénlánynak nevezett egy vénlányt. Na és? Nem kell velük finomkodni.
2020. nov. 6. 07:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Keress magadnak valami értelmes pasit, ne ezt a beképzelt tulkot. Az agyat így látom nem gondolkodásra használja.
2020. nov. 6. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!