Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha külsőre és belsőre is nagyon bejön a csaj, mégsem léptek, mi az oka?
Figyelt kérdés
Létezik olyan , hogy külsőre nagyon szépnek tartotok egy lányt, amikor megismeritek azt mondjátok, értékes, jól érzitek magatokat vele, sokat nevettek de komoly dolgokról is tudtok vele beszélgetni... Tehát minden klappol... Létezik, hogy mégsem leszel szerelmes belé?2020. nov. 4. 21:36
4/11 anonim válasza:
Èn lèpek, ha elutasit akkor letámadom
6/11 anonim válasza:
Én jártam már így, szerettem is a nőt, talán ő is kedvelt. Egy alapbetegség miatt nem engedtem magamhoz közel, mert nem akartam, hogy átkozza a napot hogy megismer... Mostmár tudom, hogy őt is meg kellett volna hallgatnom, mit gondol, érez valójában.
7/11 anonim válasza:
Azért szerelembe nem ezek miatt esik az ember fia. Ezek nagyon pozitív és vonzó dolgok egy nőben csak, hogy a szívnek nem lehet parancsolni és nem is ésszerűen történik a beleszeretés valakibe. Hisz gyakran a legrosszabb választásba szeretünk bele.. Mármint ha ésszel nézzük a dolgokat. Sajnos ez így ahogy most szeretnéd nem működik.
Vagy megfogja őt valami benned olyan szinten, hogy beléd szeret vagy csak egy nagyon szuper embert lát benned..
8/11 anonim válasza:
Nem leszek szerelmes egy nőbe csak mert jó ember és jó vele beszélni. Ez azért nem így megy, vagy megfog, vagy nem.
9/11 anonim válasza:
6-oska.
Neked mi az az alapbetegség, ami miatt nem mertél közeledni? Lehet, hogy az a nő így is elfogadott volna. Lehet beszélni kéne vele és tudnád rá a választ.
10/11 anonim válasza:
6. "Egy alapbetegség miatt nem engedtem magamhoz közel" - mi lehet az ami miatt nem vállalható? - ez engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!