Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sikítva rajonganak a magyar nők a négerekért?
Figyelt kérdés
Négerként gyakorlatilag Budapesten csajozni se kell, mert a nők mozdulnak rád.
Gyakorlatilag úgy harapnak rájuk mint foxi kutya a csontra.
S erről az egzotikus külső tehet elsősorban, meg persze nyilván az átlagban nagyobb kuki is mert minden nő szereti a nagy kolbászt.
2020. nov. 4. 17:06
1/15 anonim válasza:
Vagy, mert mindig mosolyognak, viccelődnek, bókolnak, van kiállásuk, magabiztosak, határozottak, férfiasak.
Nem úgy, mint te, kérdező.
3/15 anonim válasza:
Én nem hallottam még sikoltozni nőket néger pasik miatt.
Egyébként múltkor azt írtad neked is nagy a pöcsöd, vagy lódítottàl szokás szerint?
4/15 anonim válasza:
Bandi, ez most elég gyengére sikerült, szedd össze magad!
5/15 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
6/15 anonim válasza:
Akárhányszor Budapesten járok és látok egy négert,valahogy nem sikerült még sikoltoznom.
7/15 anonim válasza:
Szerintem az olyanok miatt, mint a kérdező.
Nekem csakis fekete pasijaim voltak és lesznek.
19L
8/15 anonim válasza:
Nekem hidegrázásom van tőlük. Ellepték a szórakozóhelyeket, éjszaka a belvárosban kóborolnak és alig tudom levakarni őket magamról. Brrr.
9/15 anonim válasza:
Én mondjuk miskolci vagyok, itt kerülik őket. Elég maguknak valónak tűnnek. Rá se néznek a többi emberre. Csak más külföldiekkel vegyülnek.
10/15 anonim válasza:
A legkevésbé befogadó országban ezt hogy lehet megkérdezni?:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!