Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak nincs megjeleníthető kapcsolata az adatlapján és nincs közös kép fiúval, valószínűleg nincs barátja?
13:24
köszi, ezt nem ismertem
Nem érzem, képet, amivel bárki vissza tud élni, azt kiraktok, de az már "facebookon élés", ha ott van, hogy szabad vagy foglalt vagy.
Nem a facebookon élők itt élnek a gyakorin. :D
Az ismeretlen emberektől származó üzenetek úgyis engedélykérésbe kerülnek, így nem is látom ha nem nézem meg konkrétan azt a mappát. Így ez irreleváns.
Nem teszem ki, aki ismer az úgyis tudja a többieknek meg semmi köze hozzá.
Én személy szerint kiteszem, pont amit írsz, a kéretlen ismerkedők miatt. De ettől még szerintem egyáltalán nem igaz, hogy ha nincs megosztva akkor nincs is kapcsolat.
(Nem értek egyet a 10-essel, én is alig osztok meg bármit, és csak 1-2 felöltözött kép van rólam, mégis betalált egy csomó holdkóros.... nem ilyen egyszerű elkerülni sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!