Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csóró, ronda visszautasított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csóró, ronda visszautasított férfiak, akik megváltoztatok, miért játszátok a sértődöttet, hogy bezzeg most már kelletek a nőknek?

Figyelt kérdés
Ki akarna mamahoteles, 120 kg-os igénytelen ronda férfit ugye? Aztán ha előrelép, örököl egy lakást, lefogy, szebb ruhákat vesz, egyből felmennek az igényei, de mégsem szívesen választ nőt, tudva hogy ugyanezen nők korábban elutasították. Minek válogattok most megváltozva a szép, menő csajok között, miközben játszátok a sértettet és megvetitek ezeket a nőket akik most a megváltozott külsőtök és helyzetetek miatt partiképesebbnek tartanak?Akkor miért nem választottok most helyesebben és gazdagabban kövér, csóró, ronda nőt, aki a későbbiekben szintén megváltozhat, lefogyhat, örökölhet lakást, öltöközdhet nőcisebben?

2020. nov. 4. 12:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Mivel lefogytam, szereztem lakást és kocsit, jól kinéző, diplomás barátnőm van. Miért mennék vissza jucikához aki akkor szart a fejemre?
2020. nov. 4. 13:21
 12/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:

A baj itt az ún. "partiképes" szóval van elsősorban. Azt érzem ellentmondásosnak, hogy éltél emberi jogoddal, megmondtad, hogy nem kell neked. Ez önmagában nem baj. Engem is pattintottak így le anno. Hanem most írod, hogy már házas vagy, és még mindig az olyan illetőkkel foglalkozol, amiket leírtál. Oké. Állításod szerint vannak gyerekeid, állítólag aggódsz értük. De ez legyen az ő harcuk. Majd ők kiválasztják a számukra lehető legjobbat. Ha viszont előkerül az, hogy partiképes-e valaki, akkor az már rég nem arról szól, hogy valaki valakivel jól érzi-e magát. A magam részéről: Inkább leszek együtt olyannal, aki ENGEM mint embert szeret, mint olyannal, aki csak az egzisztenciámba szeretett bele. Az egzisztencia múlandó. De ha valakivel EGYÜTT építjük a közös életet: AZ A JÓ.

Mélyen egyetértek a 10-essel. A magam részéről, ha most újra előlről kellene kezdjem, SEM kapnának esélyt. Pontosan amiatt, amit leírt.

2020. nov. 4. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:

"Ha a nők lelkileg megbetegítenek egy férfit a visszautasításukkal, akkor ne csodálkozzanak, ha ez a férfi amint hatalmat szerez, revansot akar venni."

Jesszus. Megbetegítettem férfiakat a visszautasításommal? :D Megbetegítem azzal, hogy nem akarok a hájas, igénytelen testéhez hozzányúlni, mivel taszít, ráadásul én sportolok és figyelek arra, hogy mit eszem? Ezért akarna revansot venni és így ne tartsam egy szánalmas bohócnak? Hol élünk?

A kövérség pedig csak egy példa. Én mindig azt vártam el a férfiaktól, amit én is tudok nyújtani. Inkább az a kérdés, hogy testileg-lelkileg igénytelen alakként miért kopogtatott az én ajtómon? Nagyon sok ilyen volt. Akkor őket én betegítettem meg, mert nem kellettek?

Ha megváltozna, akkor már persze, hogy szívesen randiznék, ismerkednék vele, mivel tiszteletre méltónak tartom, aki beismeri a hibáit, és további gyűlölködés és picsogás helyett inkább tesz ellenük. Persze, hogy igent mondanék egy ilyen férfira, mivel fejlődött, amihez kellett kitartás, erő. Meg persze úgy vár vonzó is. De ez az egész csak elméleti, mivel 7 éve van párom.

De nehogy már valaki revansot akarjon venni azért, mert teljesen érthető módon elutasították. :)

2020. nov. 4. 15:30
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
A kérdezőnek csak savanyú a szőlő hogy 30 feletti vénlányként egy marék fekáliát sem ér a piacon, míg a korabeli férfiak pénze, státusza egyre csak gyarapszik. És ugye a pénzünk és a státuszunk nem öregszik, ami elég nagy cumi a ráncosodó nőknek. A fagyi mindig visszanyal, nem kell velük finomkodni, kamatostul kell nekik visszaadni.
2020. nov. 5. 07:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen bosszuból szivesen utasitanék el egy nőt aki elutasitott korábban.Jó érzés lenne teljesen jogosan tenném

14 es pontosan.megérdemli az ilyen szar féreg

2020. nov. 6. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:

# 15

Meséld már el miért féreg az, aki visszautasít egy férfit. Én visszautasítottam jó párat, eggyel pedig összejöttem. Akkor féreg vagyok? :)

2020. nov. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!