Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tudni a topkaland.co...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tudni a topkaland.com nevü oldalról?kamu oldal?

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

" A Topkaland profilok részben kitaláltak, ezekkel a profilokkal nem lehet találkozni"

Alul, apró betűs rész. Szerintem olyan lehet mint, a viszony kereső. Mikor én voltam regelve 28 kamu oldal öt valódi profil a nők közül.

Üzenetek folyamatosan jöttek a botoktól.

2020. nov. 2. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:

*Reklámot hallottak!*

(Ha reklám van, minden van! Rádijókáfékilencvennyolchat - van barátod)

De ma már ez a második burkolt reklám. Vagyis ez annyira nem is volt "burkolt"...

2020. nov. 2. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez kamu. A profilok alapján a legtöbb prosti.

Szerinted hány nő fog felregisztrálni olyan oldalra ami alkalmi dugásra jött létre?

2020. nov. 2. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem prostik, generált profilok, nem lehet velük találkozni. Szabályzat is írja.

Én személy szerint arra lennék kíváncsi, hogy a képeket honnan szedték.

2020. nov. 2. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
#4: de akkor mi értelme az oldalnak?
2020. nov. 3. 00:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont az, hogy a szabályzatot ne olvasd el, töltsd a kreditet, mert másképp nem tudsz üzenetet küldeni, és a fiktív profiloknak válaszolj az üzeneteire.

ÁFSZ-ből mégegy részlet:

Az oldal célja a szórakozás, nem kifejezetten a fizikai találkozás. Lehet hozzászólásokat írni, valamint flörtölni szimulált profilokkal. Ezekkel a nem igazi profilokkal a fizikai találkozás lehetetlen.

Amikor rájössz, hogy nagy kamu, még feljelenteni sem tudod.

Szerintem a kérdező is ezért tette fel a kérdést, mert regisztrált, és észrevette, hogy valami nem stimmel az oldallal.

2020. nov. 3. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!