Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fokhagyma fenék. Fiúk, ez bók?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú/férfi azzal a jelzővel illeti egy nő fenekét, hogy fokhagyma, akkor az pozitív vagy negatív?2020. nov. 2. 21:04
1/17 anonim válasza:
Nő vagyok, én ezt férfira használom, ha kicsi, keskeny feneke van, nekem ez tetszik. Nőn az ellenkezője szép szerintem, nagy, kerek, buborék.. szerintem a fokhagymafenék nőn se nem vonzó, se nem bóm
4/17 anonim válasza:
Hát, ha megnézek egy fej fokhagymát, azon ugye úgy helyezkednek el a gerezdek, hogy a keskeny végük felül van, az alja pedig nagyon kikerekedik. Na egy ilyen formájú fenék elég vonzó lehet.
5/17 anonim válasza:
Mindenféle fenék lehet vonzó, pont mint a csokoládéból.
6/17 anonim válasza:
Remélhetőleg nem a szagára utal... >:D
De amúgy elvileg bóknak számít, de elég bizarr hasonlat (kicsit a "darázs-derék" ilyen még, meg az ún. "bubble butt" aminek nem tudom van-e magyar megfelelője, vagy a "catwalk" a ribis sétálásra - de egyik sem éri el a szerintem legalja-hasonlatot amit egészen biztosan egy pedofil figura terjesztett el a nőnemű baba nemi szervével kapcsolatban)
8/17 anonim válasza:
Nem ez pont hogy nem bók, lapos deszka vagy. Már az Action-ék is megénekelték 96-ban:
Fokhagymasegged baszd a levesbe,
lapos csöcsökkel kerülj el messze.
A vékony luvnyáktól ezeréve hányok,
a deszkáktól semmit se várok
9/17 anonim válasza:
Igazából tök mindegy. Nekem elég kicsi van, és még így is volt olyan elvetemült akinek kifejezetten ez tetszett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!