Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a fiú akivel jártok kb 1-2 hónapja, azt mondja el kéne kezdenetek sportolni/ edzeni? 167 cm 56 kg vagyok
Én nagyon felmérgeltem magam ezen.
De azt mondta neki igy is tetszem, ő csak miattam mondja, hogy én jobban érezzem magam a bőrömbem.
Járás időszakban én is felhúznám magam ezen. Ha nem tetszem neki a jelen állapotomban ahogy megismert akkor miért találkozik velem? Miért akar megváltoztatni pár hónap ismerettség után?
Azonban egy hosszú kapcsolatban, esetleg házasságban más a helyzet. Ha nekem most azt mondaná a férjem hogy már nem nézek ki úgy mint mikor megismert, menjünk el együtt sportolni, akkor természetesen belemennék. Nyilván a hangsúly sem mindegy.
Azt hogy vegyen szemüveget.
167cmm 56kg teljesen jó rnedben van.
F
Én két centivel vagyok magasabb és két kilóval könnyebb, de én is fogyni szeretnék.. viszont ha egy friss kapcsolatban ilyet benyögne nekem a srác, vége lenne a kapcsolatnak. Az elején legyek én neki a legcsodásabb, aztán később elégedetlenkedjen, ha nem nézek ki úgy, mint az elején.
Megmondanám, hogy nekem olyan pár kell, aki örül annak, ahogy kinézek és tetszek neki, minek jött össze velem, ha nem elégedett?
Ja és gyorsan közölnék valami undi dolgot, ami nekem sem tetszik rajta(ha van ilyen), hadd érezze a törődést szakításnál.
Kit érdekel, ha skinnyfat vagy, szeresd magad és legyél olyannal, aki szereti ahogy kinézel. LESZ OLYAN!
Persze, otthon ülök. Mert a munka nem opció? Dolgozom, heti 7/6 napot, 8-12 órában.
Tény hogy régebben többet sportoltam, de most sem vagyok elhanyagolva, csak már nem úgy jut rá időm munka mellett, mint régebben suli mellett. Ha ennél vékonyabb lennék már elfogyna a mellem és a fenekem is, aztán meg az lenne a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!