Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnátok ha a fiú akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a fiú akivel jártok kb 1-2 hónapja, azt mondja el kéne kezdenetek sportolni/ edzeni? 167 cm 56 kg vagyok

Figyelt kérdés

Én nagyon felmérgeltem magam ezen.

De azt mondta neki igy is tetszem, ő csak miattam mondja, hogy én jobban érezzem magam a bőrömbem.

2020. nov. 2. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem akart megbantani, de lehetsz lotyett skinyfat, igy is.
2020. nov. 2. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Miattad úgy tette volna, ha megkérdezi, hogy nincs -e kedved lemenni vele edzeni. Ha rosszul érzed magad a bőrödben, és ezt rendszeresen közlöd vele, akkor viszont érthető, hogy megoldást ad, minden más esetben @aszogatás.
2020. nov. 2. 15:03
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Biztos nem kezdenék azért sportolni vagy edzeni, mert más azt mondta. Ha te így érzed jól magad, ahogy most vagy, akkor meg is van a válasz. Az meg "miattam mondja, hogy én jobban érezzem magam a bőrömben" ritka szar kifogás, minta te nem tudnád, hogy jól érzed e magad a saját bőrödben. Szerintem csak nem akart megbántani, azért mondta.
2020. nov. 2. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Járás időszakban én is felhúznám magam ezen. Ha nem tetszem neki a jelen állapotomban ahogy megismert akkor miért találkozik velem? Miért akar megváltoztatni pár hónap ismerettség után?

Azonban egy hosszú kapcsolatban, esetleg házasságban más a helyzet. Ha nekem most azt mondaná a férjem hogy már nem nézek ki úgy mint mikor megismert, menjünk el együtt sportolni, akkor természetesen belemennék. Nyilván a hangsúly sem mindegy.

2020. nov. 2. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Azt hogy vegyen szemüveget.

167cmm 56kg teljesen jó rnedben van.

F

2020. nov. 2. 15:15
 6/11 anonim ***** válasza:
34%

Én két centivel vagyok magasabb és két kilóval könnyebb, de én is fogyni szeretnék.. viszont ha egy friss kapcsolatban ilyet benyögne nekem a srác, vége lenne a kapcsolatnak. Az elején legyek én neki a legcsodásabb, aztán később elégedetlenkedjen, ha nem nézek ki úgy, mint az elején.

Megmondanám, hogy nekem olyan pár kell, aki örül annak, ahogy kinézek és tetszek neki, minek jött össze velem, ha nem elégedett?

Ja és gyorsan közölnék valami undi dolgot, ami nekem sem tetszik rajta(ha van ilyen), hadd érezze a törődést szakításnál.

Kit érdekel, ha skinnyfat vagy, szeresd magad és legyél olyannal, aki szereti ahogy kinézel. LESZ OLYAN!

2020. nov. 2. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Valamiert csak mondta, azert ket 56kg ember kozott is hatalmas kulonbsegek lehetnek. Izom zsir alak stb, nem sok ez a suly sot majdnem kevés is. Vagy csak lehet egyutt akar veled csinalni valamit es ez pont a sport. Meg amugy is van valami szexi egy kondizo/sportolo nőben. Es amugy is mindenteren jot tesz az embernek a sport, ha nem csinalsz semmit jo lenne valamibe belekezdened.
2020. nov. 2. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom egész nap otthon ülsz, nem csinálsz semmilyen fizikai aktivitást. Lehet ettől még jó a súlyod.
2020. nov. 2. 16:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Persze, otthon ülök. Mert a munka nem opció? Dolgozom, heti 7/6 napot, 8-12 órában.

Tény hogy régebben többet sportoltam, de most sem vagyok elhanyagolva, csak már nem úgy jut rá időm munka mellett, mint régebben suli mellett. Ha ennél vékonyabb lennék már elfogyna a mellem és a fenekem is, aztán meg az lenne a probléma.

2020. nov. 2. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Elég jó ahogy kinézel, valami maximalista pcs lehet, hagyd ott!
2020. nov. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!