Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kereset de miért nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereset de miért nem akar találkozni?

Figyelt kérdés

Félév chattelgetés után a 2.randinál megtörtént a szex.

Azután 4 napra jelentkezett, érdeklődött hogy vagyok,írta, hogy sokat dolgozott.

Gondoltam újra szexet akar,de úgy válaszolt, hogy függőben hagyta a dolgot.

Ez mi akar lenni?

2020. okt. 31. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Az akar lenni, hogy megkapta, amit akart.
2020. okt. 31. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

tartaléknak jó leszel, ha megint megszorul, de mostanában nem kanos.

ennyi

2020. okt. 31. 20:36
 3/10 A kérdező kommentje:

Valóban sokat dolgozott. Munkamániás und tipikus agglegény, habár mégcsak 32.

Eddig 2 kapcsolata volt 16 év alatt, azt mondta senki nem fogja meg,ezért is mentem bele a szexbe,ha úgysem komolyak a szándékai miért ne használjam ki az alkalmat egy szép férfival.

2020. okt. 31. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Nekem volt ilyen.

Elég magányos időszakom volt, és a csaj nem igazán volt az esetem, de a szex jó volt vele. Megtörtént, utána annyira kerestem csak, hogy ne veszítsem el teljesen, de nem akartam, hogy azt gondolja, valami komolyabb..

2020. okt. 31. 20:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi lehet. Azért tartalék nem akarok lenni. Egy szexkapcsolatba viszont benne lennék.
2020. okt. 31. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5: akkor tisztázd vele, hogy miről van szó.

Például esetemben a nő nagyon jó volt az ágyban, de más téren nem igazán illettünk össze (inkább amolyan haver volt, mint pár alkat nekem, és kinézetre sem volt a típusom, bár nem is taszított). Ha azt láttam volna, hogy megmaradunk haver szinten extrákkal, akkor simán benne lettem volna. Viszont ő nem ezen a vonalon mozgott szerintem

2020. okt. 31. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Te sem fogtad meg ezek szerint...
2020. okt. 31. 21:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Én tudtam az elején, hogy nem vagyok az esete. Ő magasan kvalifikált. De ezekszerint ő sem olyan népszetű,ha velem is beérte.
2020. okt. 31. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden férfi ezt csinálja.
2020. okt. 31. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:

"De ezekszerint ő sem olyan népszetű,ha velem is beérte."

ez nem erről szól... de mindegy, itt csak pontozgatás megy

2020. okt. 31. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!