Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az ha elmegyek valahova, de tök átlagosan vagyok felöltözve, még smink sincs rajtam, de így mégis több pasinak tetszem, mintha ki lennék sminkel, meg csinosan felöltözve?
:)
Nekem az a kedvencem mikor nagyon le vagyok amortizálódva, és valaki azt mondja de jól nézel ki. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy csak kedveskedni akar, vagy komolyan gondolja.:)
Petranova
Hmm, ezt én is tapasztaltam :) Nem tudom, megfejthetetlen, mert én pl. aligha látom magam így szépnek, minden smink nélkül.
Viszont van egy idézet: A nő akkor a legszebb, ha megfeledkezik szépségéről. Lehet, hogy mégis így van? :)...
Én pl utálom a lányokon a vakolatot. Akármilyen vékony is.
Szerintem örülj neki, hogy szép vagy, nem kell többtízezret költened a szépségre :)
Barátom is azt mondja mindig, hogy ne fessem ki magam, mert Ő engem szeretne csókolni, puszilni,nem a sminkemet. Igaza van.
Jah és állítólag a rúzs, a szájfény (ha már kicsit erősebb) elriasztja a pasikat. Biztos...
Amúgy minnél több festék van valakin, annál valószínűbb, hogy kényeskedő hisztis 3,14csa...
Szintén férfi válaszoló volnék...
Nekem is sokkal jobban tetszenek a smink és általános öltözetű lányok. Kár, hogy kevés van belőlük, nem értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!