Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek tetszene, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszene, ha egy vicces srác ismitek ilyen poharat adna ajándékba?

Figyelt kérdés

Link:

[link]

Titkon bejöttök a srácnak.

2020. okt. 20. 17:43
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A férfiak mindig verik a mellüket, hogy jobb humoruk van, mint a nőknek és akkor ilyenekkel "vicceskednek" lol. Nem vagy se vicces se romantikus. Gáz, gyerekes, komolytalan.
2020. okt. 20. 19:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Én sosem vertem emiatt a mellem. Sőt több jó humorú nőt láttam, mint férfit. Egyébként nekem nem ilyen a humorom, ez csak egy kérdés volt.
2020. okt. 20. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
alpári, mondjuk éna vicces pasikat sem szeretem alapbból mert mind bohócot csinálnak magukból előbb utóbb és ki akar egy bohóccal járni?
2020. okt. 21. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
27%

Fuuuu...

Tudni kell rólam hogy az én "humorom" nő létemre kifejezetten prosztó és alpári.. tudtam nevetni az ilyen tárgyakon fiatalon (pl. a herés bringalámpán, csöcsös kötényen stb.). De amikor belegondolok abba, hogy ezt legyártják, eladják majd kidobják/használatlanul rohad a polcon amíg tönkre nem megy és a szeméttelepre kerül akkor már nem olyan vicces... Nem vagyok ilyen "zero waster" de tényleg szükség van arra, hogy majd a szemét feldolgozása közben megvágja ezzel valaki a kezét 4000 Ftért? Ilyen áron már olyan teát, kávét, bort vagy csokit vesz az ember amivel nem marad szégyenben vendégként.

Na magáról a tárgyról ennyit, jöjjön az ajándékozás! Mivel az ajándék adás az érzelmek kimutatásának egyik formája, ezért a reakciómat meg leginkább a letargia szó írná le a legjobban: ha ez előtt tetszett volna az illető akkor ez a pohár akkora érzelmi sokkot okozna, hogy talán ott helyben elsírnam magam (rádöbbenés a hülyeségére, arra, hogy nem jó az értékrendje és nem szeret, stb.). Ha nem szeretem akkor igazából csak megvetném utána a személyt aki ezt adta és kizárnám az életemből - akkor is ha esetleg a férjem ilyen "vicces".

2020. okt. 23. 12:06
 15/15 anonim ***** válasza:
nekünk van itthon egy ilyen amit ugy kaptunk hogy vodka volt benne
2020. okt. 23. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!