Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem keres a pasi?Ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem keres a pasi?Ezzel elvesztettem a varazsom?

Figyelt kérdés

Sziasztok 26 eves vagyok a pasi akivel randiztam 34. Nem vagyunk mar ovodasok, de leszogeztem neki hogy nem vagyok konnyu veru fajta 2 randin at semmi nem tortent meg oleles sem, de en sem nyitottam efele.

3.jara is taliztunk akkoe felugrottunk hozza mert nagyon rossz volt az ido es megneztunk egy filmet meg ettunk aztan a filmezes vegen hosszabb ideig de hevesen csokoloztunk meg simogatas bujas de nem engedtem hogy intimebb helyeken fogjon meg meg utana hazamentem, csak engem is elkapott a szenvedely,tehat akar szex is lehetett volna a vege. De se petting se szex semmi nem volt, mondta hogy ha hazaertem jelezzem mindenkepp , es irtam o annyit irt hogy orul hogy hazaertem es azota 2 napja nem irt ujra.Eddig minden nap beszeltunk.(persze en is kezdemenyeztem a beszelgetest de ugy erzem neki kene pasi letere)

Sot eddig a talik vegen mikor elvaltunk mindig kerdezte mikor erek ra legkozelebb, most meg semmi ilyet csak h irjak.

Most nem tudom hogy elrontottam ezzel? De konyorgom o hajtott ram akkor tehat nem en masztam ra. Miert kene 26 evesen felnottkent prudkodni..vagy most az a gond hogy tobbet nem engedtem v h ennyit is?frusztral az egesz hogy mi lehetett a baj..szerintetek kene neki irnom valamit vagy megmagyarazni?

Csak most mar egyre gazabbul erzem magam ettol

2020. okt. 17. 06:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

Én sosem értettem, mi értelme annak, hogy ne feküdjek le vele ennyi, meg ennyi ideig. Neki lenne egy jó estéje. Neked is. Nem ezen fog múlni, hogy összeilletek-e. Majd keres valakit abban a két napban, aki nem játsza a szűz kislányt 26 évesen.

28/N

2020. okt. 17. 08:57
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
@11: nem csak a szűz kislányt játsza, de még ráírni sem nagyon akar a pasira... ezt még az sem viseli sokáig, aki egyébként nem a 2. randin ágyba bújós
2020. okt. 17. 09:00
 13/23 anonim ***** válasza:
85%

Egyet értek. Én is szeretem, ha a pasi kezdeményez, de az ismerkedés kétirányú kell hogy legyen.

2020. okt. 17. 09:06
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
Igy kell játszmázással megölni a kapcsolatot vagy annak a lehetőségét is. Tudod ennek a gondolkodásnak az energiája a kisugárzásodban mutatkozik ám meg ami bizony nem túl varázslatos. Tehát nem is az a gond h nem volt szex a harmadik randin sem, hanem nincs meg a kémia, ami ugye a lelkesedés egymás felé, kinyirtad az övét ezzel a játszmával, neked meg egy minimális lelkesedésed sem volt az elejétől kezdve. Ha ezt fogod csinálni, mindig az fog foglalkoztatni h hol vannak a normális pasik meg miért nem akar téged senki. Hát emiatt.
2020. okt. 17. 10:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki akar valamit, keresse a masikat. Majd kiderul.
2020. okt. 17. 11:15
 16/23 anonim ***** válasza:
34%

A tapasztalatom szerint amúgy 10 nőből 9 sosem keres, ha én nem keresem őt, de ez nem probléma, nincs szükségem olyan "kapcsolat" szerűségre, ahol én teperek, a csaj meg kegyesen elfogadja

Én is ezt tapasztalom, pedig szerintem simán vagyok egy normális tanult, 10/6.5-es férfi, tehát már-már jobb pasi kategória. De engem sem keresnek ha én nem írok rájuk, holott tetszem nekik kinézetre.

2020. okt. 17. 12:43
 17/23 anonim ***** válasza:
10-es, orvos látott már?
2020. okt. 17. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
11-es, azért engedtessék már meg a kérdezőnek, hogy akkor feküdjön le valakivel, amikor már ő is úgy érzi, készen áll rá. Ilyen alapon (csak mert 26 éves már), bárki szembe jövővel le kéne feküdnie?
2020. okt. 17. 18:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja, ha meg lefeküdt volna vele, akkor kapná az ívet itt a gyk-n, kb. fröcsögő szájjal, hogy úgy kellett, minek tette szét ilyen hamar, így járt.
2020. okt. 17. 18:04
 20/23 anonim ***** válasza:

18: elolvastad a kérdést végig? Ez nagyon nem a szexről szól!

Hanem arról, hogy a kérdező "Eddig minden nap beszeltunk.(persze en is kezdemenyeztem a beszelgetest de ugy erzem neki kene pasi letere)" még a beszélgetés részt is a pasira tolja, ő semmilyen téren nem mutatja, hogy érdeklődés lenne.

Én nem vagyok az a férfi, aki az első 1-2 randin rögtön ágybe viszi a nőt, szeretem megadni a módját az ismerkedésnek. De ha a nő a 3-4. randin is úgy gondolja, hogy nekem kell keresnem, nekem kell programot találnom, nekem kell felhívni, etc, akkor abba nem fektetek sok energiát.

Az exemmel például több mint 10 randi után fekdütünk le, de ettől még a randi szervezés, egymás keresése, egymás megismerésének igénye mindkét oldalról folyamatosan megvolt a 2. randitól kezdve. NA EZT HIÁNYOLJUK, nem a szexet

2020. okt. 17. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!