Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen szöveg elég vicces...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szöveg elég vicces a leszólításhoz?

Figyelt kérdés
- Hé, szépség, megtisztogatnád az államat? Mert mikor megláttalak, leesett és poros lett!
2020. okt. 16. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legelőnytelenebb dolog amit tehet egy férfi, hogy ilyen előre kitalált dumákkal közelít meg egy nőt.

Tetszik?

Felveszed a szemkontaktust, odamész...

2020. okt. 16. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jó a vicces szöveg, ha spontán, és illik az alkalomhoz. Az ilyen előre begyakorolt szakállas netes poénok inkább izzadtságszagúak és erőltetettek. Tőlem egy szemforgatásos továbbmenést érne egy ilyen próbálkozás.
2020. okt. 16. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fárasztó és tuti egyből faképnél hagy, akinél ezt bejátszod.
2020. okt. 16. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gagyi
2020. okt. 16. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha saját magad akarod nevetségessé tenni akkor vicces, ha csajozni akarsz akkor spontán dumával próbálkozz. Nem kell egyébként a csajozáshoz különleges duma, csak normális viselkedés. A mai világban már az is nagy érték!
2020. okt. 16. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Nemtom, engem szerintem a "Hé szépség" résznél elveszítenél, mert fognám magam és elmennék.
2020. okt. 16. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Nálam nem jönne be. Nagyon erőltetettnek tűnik.
2020. okt. 16. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:
44/F
2020. okt. 16. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!