Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, miért változott meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért változott meg a női test ízlésetek?

Figyelt kérdés

[link]

ez a nő volt régen az etalon és ma is iylen az átlag női test. igaz itt várandós volt a nő, de még nem annyira hogy látszódjon. ma kétlem hogy sok pasinak bejönne. Furcsa látni ilyen tesatalkatú nőt mai szemmel, aki úgy illegeti magát mintha ő is egy intagramos csaj lenne és azt hinné magáról ő a leg.sze.xibb a világon.

2020. okt. 16. 13:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Az enyém nem változott meg, köszönöm szépen kérdésed. :D
2020. okt. 16. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nagyon hasonló alakom van, csak magasabb vagyok ezért pár centivel hosszabbak a lábaim. Eddig még senki se kövérezett le :D
2020. okt. 16. 14:48
 13/25 anonim ***** válasza:
69%

Abszolút nem kövér.

Sztm a legtöbb pasinak, ha nem is ez a test a vágya, de normális és szép, akkor tetszik és igen is oda tud lenni érte.

N

2020. okt. 16. 15:02
 14/25 anonim ***** válasza:
61%
ez abszolút nem kövér, hanem szexi, a szétfolyós nagyhasú a kövér, nagyobb a hasa mint a feneke, vagy olyan mint egy hordó, totál egyben van.
2020. okt. 16. 15:05
 15/25 anonim ***** válasza:
22%
Ok, akkor én vagyok a 10ből az 1 férfi, akinek nem tetszik :D Szép, de nem az esetem, sajnálom.
2020. okt. 16. 15:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Milyen fitneszes csajokról beszélünk? A mai szépségideál az óriási segg lufi mellekkel és mellé abnormális kicsi derékkal. A vékony nők az ezredforduló környékén voltak divatban, most a Kim Kardashian féle alkat az etalon.

Amire, őszintén szólva, MM alkata eléggé hasonlít.

2020. okt. 16. 15:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Hogy micsoda? 30 éves vagyok, de ő nálam az etalon, hogy a fenébe ne tetszene?! A valaha élt egyik legszebb nő, Liz Taylorral együtt.
2020. okt. 16. 16:11
 18/25 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj, hogy rá akarják erőltetni az emberekre azt amit nem akarnak.

Próbálják addig győzködni a másikat, hogy márpedig az a jó amíg az nem ért vele egyet.

Hagy dönthesse már el mindenki saját maga, hogy mi tetszik neki és mi nem.

Persze ha valakinek ez nem tetszik akkor hujjjajj az már nem is férfi....

Bármilyen ellenszenves is a válasza a 8-asnak van amiben igencsak igaza van

2020. okt. 16. 16:29
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

Pedig a mai ideálhoz ez viszonylag közel áll. Most épp a nagy fenék, nagy mell a divat, és ha "jók a beállásai", akkor simán elmenne insta modellnek is egy ilyen alkatú nő.

(ellentétben pl. a 2000-es évek pici cici, atlétikus sportmodell ideáljával, ahhoz képest tényleg lehet mondani "túl husi"nak is)

2020. okt. 16. 17:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Jó ha ez az ideál, mert akkor minden második nő elmondhatja magáról hogy ideális alakja van :))
2020. okt. 16. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!