Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek az Internetes ismerkedés miatt lett ekkora egója?
Interneten ugye folyamatosan udvarolnak minden nőnek, aki lélegzik.
Ez azt eredményezte hogy a legtöbb nő egy hatalmas egojú királány lett.
A huszonéves lányokhoz kb. már hozzászólni se lehet, de a 40 éves vénlányoknak is elég nagy arcuk van, mert nekik is nyomjnák az Intereten..
Igenis jár a nő! Életerős férfi vagyok, igenis jár nekem a nő!
Ha pedig nem jut, az rendszerhiba!
Lázadjunk!!!
Férfiként örülök, hogy valaki jól megfogalmazta 7-es.
A nő nem jár neked, vagy tudsz csajozni, és mellette van valami értéked amit fel tudsz mutatni, vagy nincs és így jártál. Az evolúció már csak ilyen. Írj ki kérdést kérlek abban a témában is, hogy miért nem gazdag az összes ember. 👍
"Lázadjunk!!!"
Azért vigyázz, nehogy megint bepisilj részegen.
Ha szingli lennék, sőt, ha te lennél az utolsó férfi a bolygón, akkor is elkerülnélek.
Ehhez képest inkább az örök magány :)
#7 és #15 vagyok, #14 egy másik felhasználó, nem én vagyok :)
És őszintén mondom, hogy a #15-ös kommentemet teljesen komolyan gondolom. Egy ilyen primitív állattal sosem jönnék össze.
#15 vagyok, kifejtem neked.
Oké. Te egy fér... - izé, nem akarok megsérteni senkit - szóval te egy hímnemű egyed vagy.
Oké.
És akkor mi van? Van egy himbilimbi a lábad között.
De a kérdéseid és kommentjeid alapján hiányzik belőled az érzelmi és értelmi intelligencia, kedvesség, jó szándék és minden más, ami nekem egy TÁRSBAN (nem érdekelnek a kúrópajtik) feltétlenül szükségem van.
A "szerénység" szót is kiemelném: semmiképp sem papucs, nyilván, de nem is a mellét döngető gorilla, mint te.
Nekem vagy van egy megfelelő társam, vagy nincs. De a "ha ló sincs, szamár is jó" ebben a helyzetben elfogadhatatlan dolog, mert az értelmetlen és felesleges időpazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!