Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz,teljesen rendben van.A mai 50esek közül az alkatoddal kitűnsz.Ettől puhányabb alkat is megfelelő (nekem)(44N)
Remélhetőleg nem atlétába nyomod egész nyáron, mert az tényleg ultra gáz. És igen ,a tetkók, hát...hogy is mondjam. Nem az a mutogatni való kategória.
Szerintem egész dögös így 50 évesen.
Sok 20-as 30-as megirigyelhetné.
Szerintem szexi.
A 2 vállon lévő tetkó jónak tűnk. A többi valami személyes emlék lehet gyerekektől. Szerintem aranyos. Ami gáznak hat, az a szöges drót. Az biztos a 2000' es évek elejéről megmaradt divat tetkó. Talán.
31N
7
Cigányedzés: a csak a karra és mellizomra tolt gyakorlatok, mikor Lakatos Renátóu meg Kolompár Dzsoki márciusba' áll neki edzeni, hogy júniusra strandformába kerüljön. De a fent említett, csak karra-mellizomra menő gyakorlatok miatt a lábak maradnak pálcikák, a hason meg ott az úszógumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!