Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan randin, hogy fénykép nélkül taliztatok valakivel? Ennek van értelme?
Két lány is rám írt már innen, de nem akarnak képet küldeni, mindig terelnek, ferdítenek hogy megússzák.Én viszont így nem taliznék velük ha lehet.
29F
Sokan egyszerűen csak azért nem küldenek képet, mert nem akarják, hogy idegeneknél legyen róluk kép, amivel utána ki tudja, hogy mi lesz.
Nekem pl. semmi közösségi oldalon nincs képem, egyetlen egy profilképen kívül. Nem is akarom, hogy a képeim a neten keringjenek. Nem intim képpel is simán vissza lehet élni. Egy csomó ismerősöm látta már viszont a képét társkeresőn, vagy bizonyos termékek reklámjaiban, vagy azok hozzászólásaiban.
És mi van ha én nem vagyok szimpi élőben?
Ez is benne van.:))
Én nem mennék el egy találkozóra sem úgy, hogy előtte nem láttam a férfiról képet. Ha nem akar küldeni, akkor nyilván csúnya vagy legalábbis magát annak tartja. Sem csúnya, sem pedig normálisan kinéző de magát csúnyának tartó emberrel nem akarok összejönni.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!