Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten megismert külföldivel első randi. Kinek milyen élménye van? Sztorikat vàrok!
Mi a barátommal nem tudtunk találkozni 3 hónapig, mert ő Hollandiában volt, és bár itt élt egy ideje, de nem engedték vissza, mert nem magyar állampolgár.
Tinderen ismertem meg, de aztán átmentünk más platformra. Minden nap beszéltünk, cseten is, meg videótelefonáltunk is néha. Így már gyakorlatilag biztos voltam benne, hogy tetszeni fog élőben is, hiszen azért a videó az már majdnem teljesen ugyanolyan. :) Képeket küldtünk, meséltünk egymásnak a napunkról, stb.
Első találkozáskor hozzám jött, igen, szex is volt, de azért 3 hónap beszélgetés után nem is csoda. :D Utána meg elvitt egy nagyon szép étterembe, sétáltunk, haza is kísért. :) Este már írt is, és utána folytatódott a randizás, és kialakult a kapcsolat is.
Ő a barátai albérletébe ment haza egyébként, nem tudom, nálatok mi a felállás.
A nyelv miatt én is nagyon izgultam, mert alapból is elég csendes típus vagyok, és angolból sem brillírozok azért. :D De szépen beszél, jól lehet érteni, és nagyon türelmes volt velem az elejétől kezdve, ha visszakérdeztem, újra elmondta, elmondta lassabban, stb.
Az elején még nagyon szokatlan volt, de így fél év után már teljesen természetesnek érzem, hogy ha hív, akkor angolul kell megszólalnom.
Szóval nekem jó élményem van ezzel kapcsolatban, de tapasztalatnak meg gyakorlásnak mindenképpen jó lesz. :)
Online ismerkedtunk meg, o amerikai es ott is lakott. Kb 8 honap beszelgetes utan kimentem hozza egy kicsit. Webcamerant is beszelgettunk. Talalkoztam a csaladjaval, kirandultunk es vegulis nala aludtam ameddig amerikaban voltam.
Nagyon jo elmeny volt.
Azota elvettem felesegul. Termeszetesen az angol is jobban megy, tobbet beszelek angolul mint magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!