Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire kemény a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kemény a helyzet hogy lassan 4 éve nem szexeltem?

Figyelt kérdés

lassan már megfütyiznék egy édesamnyám korabeli hölgyet is.

F/29

Ki vagyok éhezve!!!!!!!!!!!!!!!!!

2020. szept. 30. 02:02
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Most ennek mi értelme? Azt várod, hogy kancás lányok tömkelege árasszon el privát üzenetekkel?
2020. szept. 30. 03:23
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Várj még 2 évet. Ne kapkodd el!
2020. szept. 30. 04:13
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
De hiszen most dugtad meg egy buliban az egyik fideszes politikus lányát...
2020. szept. 30. 05:12
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Átérzem. Le lehet szokni róla. A frusztráció mondjuk szerintem sosem szűnik meg, én is kiválóan produkálom a tipikus bszatlan 3,14tsa jelenséget. A macskás vénlányság is csak azért nem húzható rám, mert kutyáim vannak. Ez van. Nem jöhet be mindenkinek az élet, nem nyerhet mindenki a genetikai lottón.
2020. szept. 30. 06:36
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Hát nekem egyáltalán nem kemény az a helyzet, hogy Te 4 éve nem dugtál. Köszi szépen megvagyok.

Basszuskulcs, ezeknek a kérdéseknek mi értelme van? Ezen a helyzeten Te tudsz változtatni, nem mi. Menj el egy buliba (11-ig) és ismerkedj, szedj fel valakit. Ha nem megy, add le a felesleget vagy szedj fel izmot, csináltass egy helyes kis frizurát, legyen ápolt arcszörzeted, ne macinaciba meg ketchupos pólóba járj. Ha kell csináltasd meg a fogaid, cseréld le egy szebb keretesre a szemüveged. Tájékozódj több témában, hogy tudj miről beszélni, érj el sikereket az életed más területein, hogy legyen önbizalmad. Komolyan a szádba kell rágni, hogy szedd össze magad?!?

2020. szept. 30. 07:12
 6/7 Lazy Lover ***** válasza:
0%
Te sohasem dugtál 😆😆
2020. szept. 30. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Balázs, hol voltál az utóbbi kb 1 hétben? Másik felhasználói fiókból nyomtad, vagy mi? Nagyon el voltál tűnve.
2020. szept. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!