Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valahol Budapesten olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LoveGame kérdése:

Van valahol Budapesten olyan szórakozóhely, ahová japán fiúk, illetve emberek járnak?

Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
ennyi idiótátXD
2010. aug. 7. 14:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves kommentálók!

Kezdetek eltérni az eredeti kérdéstől! Ha a jakuzákról, szervezett bűnözésről vagy a baromságaitokról akartam volna válaszokat olvasni, akkor olyan kérdést tettem volna fel! Ha nincs értelmes válaszod, akkor inkább ne írjál!

Köszönöm

2010. aug. 7. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

"Kezdetek eltérni az eredeti kérdéstől!"

Ezek soha nem is jártak arrafelé :D

2010. aug. 7. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
miaz h nem járunk arra ?:D ezt nem értem :D na jo félretéve a jakuzákat nem hinném hogy tul sok japánok által látogatott szórakozó hely lenne pesten max találkozhatsz valami japán csere diákkal és ennyi szal nem fűzz hozá tul sok reményeket
2010. aug. 7. 15:31
 15/17 anonim válasza:

a Japánok körében nem túl elterejdt M.o, több kínai, és mongol él M.o-n mint Japán, mivel ők általában turistaként jönnek ide, és akkor is idősebb korosztály...

ja és szerintem a japán fiúk nem is annyira helyesek, a mongolok helyesebbek! :)

2010. aug. 7. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Idehaza nem sok japánt láttam, inkább kínaiak, mongolok meg egy-két vietnámi van Magyarországon arról a vidékről, japánok és koreaiak nem nagyon. Ha vannak is, nem, tudok róla, hogy lenne egy adott szórakozó helyük, inkább vegyülnek a hazaiakkal.
2010. aug. 7. 16:59
 17/17 anonim válasza:

Igen van, Nippon Shoxx és Nippon Groove bulik. Bővebb infó a www.soundofjapan.hu oldalon :)

Itt szép számmal találkozhatsz velük.

2011. ápr. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!