Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, max mennyi túlsúlyt tudnátok elfogadni a párotokon?
Ez bonyolult.
Egyrészt nem tudom megmondani, hogy a 163 centis lánynak milyen alkata van. :)
De ugye nem is ez a lényeg, hanem a miért a túlsúly kérdés. És a "toleranciám" is itt kezdődik.
Beteg, stresszes, új munkája van, családi probléma, stb. Nyilván ilyenkor nem az alakja a legfontosabb. (most a barátaimról vagy kapcsolatról beszélek)
Jelenleg két állandó szexpartnerem van, mindkettő rendkívül sokat ad a megjelenésére, naponta járnak edzőterembe. Viszont, egy percig se hittem, hogy miattam tennék. Szerintem, maguk miatt fontos az alakjuk.
Nyilván, tetszeni akarnak nekem.. de ez akkor sem elvárás a részemről. Nem leszek álszent, ha 5 kilónál többet híznának, akkor az együttlétek elmaradnának, de haverok még lehetnénk.
14: érdekes, nekem pont partnerként nem volt zavaró, ha akadt egy kis túlsúly, de mellette megvolt a vibrálás.
Páromnál mindig jobban zavart.
Ez attol fugg milyen magas, milyen az alakja formaja, es h oszlik el a felesleg. Meg h alabol hany kilo volt a normal sulya. Ettol fuggoen 10-20-30kg.
Esetedben szerintem 25-30 a max ahol meg esztetikusan neznel ki e felett nagyon eldefornalodbal szerintem.
15, úgy tűnik, különbözőek vagyunk. :)
Amikor volt párom (mármint hagyományos együtt járás) akkor rajta pl. volt néhány plusz kiló, de az nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!