Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha 23 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha 23 éves lány létemre egy fiú sem csókolt még meg és nem hívott el randizni?

Figyelt kérdés
Velem még nem történtek meg ezek a dolgok. Pedig normálisnak, kedvesnek, aranyosnak tartanak. Nem vagyok elhízva, vékony vagyok. Egyetem mellett pedig dolgozok is.
2020. szept. 23. 20:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
szia, nem lenne kedved elmenni valahova kettesben?
2020. szept. 23. 21:16
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
És te? Te miért nem hívtál el senkit?
2020. szept. 23. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Várja hogy betoppanjon az életébe a szőke herceg és nem érti miért nem történik meg. :(
2020. szept. 24. 05:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Sokan úgy vélik, hogy nőként erre a korra csak a selejt (ronda és/vagy hárpia) marad pártában. Elég ciki ami azt illeti.
2020. szept. 24. 07:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem gáz, csak fura. Azért kíváncsi lennék az egyéniségedre milyen vagy az életben, miért nem mertek kezdeményezni a fiúk.

F

2020. szept. 24. 07:37
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Most miért kellett lepontozni az őszinte 4. válaszomat? Miért kell úgy tenni, mintha nem lenne kettős mérce a nemek megítélésében?
2020. szept. 24. 07:55
 17/20 anonim ***** válasza:

16 Az az érdekes, mikor előkerül a téma, hogy "Miért ítélik el azokat a nőket, akiknek volt több partnerük, a férfiakat ugyanezért miért istenítik?" Akkor jönnek a megmondó emberek, hogy a nő qrva, mert ez neki nem teljesítmény, a férfi meg király, mert neki az. Olyankor nem siránkoznak egyes férfiak a kettősmérce miatt.

Ilyen esetben meg ők kiabálják leghangosabban a kettősmércét, ilyenkor zavarja őket.

Akkor nem lenne jobb, ha eldöntenék mit akarnak?

2020. szept. 24. 08:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Rakj ki pár képet, aztán segítünk kiválasztani, hogy melyikkel pasizz tinderen. Annyi randid lesz, nem tudsz lépést tartani majd, hogy épp kivel ismerkedsz!

(A kúrósakat viszont erősen szűrni kell.)

Már ha vágysz a randizásra, kapcsolatra... Mert az nem derül ki, hogy a jelenlegi állapot az önkéntes (esetleg aszexuális vagy?), vagy pedig csak a körülmények hozták így.

2020. szept. 24. 08:43
 19/20 anonim ***** válasza:
#17: Én férfiként sem istenítem azokat a férfiakat, akik fűvel-fával kefélnek. De egyébként meg szét kell nézni az életben, kinek van nagyobb esélye: egy 23 éves tapasztalatlan lánynak, vagy egy 23 éves tapasztalatlan fiúnak.
2020. szept. 24. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
19 Ugyanakkora esélyük van. A többi csak nyavajgás.
2020. szept. 24. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!