Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnátok neki, vagy csak nem találkoznátok többé vele?
Figyelt kérdés
Ismerkedési, randizgatós fázisban vagyunk. Ma volt a második randink, de olyan kellemetlen büdös szájszaga volt. Szerencsére csak egy kávézás volt megbeszélve, többet nem is bírtam volna ki.
Ilyenkor adnátok még egy esélyt?
2020. szept. 22. 20:42
11/15 anonim válasza:
Ha már most ilyen, később csak igénytelenebb lesz
12/15 anonim válasza:
És akkor csodálkoznak az emberek hogy miért maradnak egyedül meg megy a rinya. De annyit nem képesek megtenni hogy az alapvető higiéniai dolgokra adjanak randi előtt. Szánalmas és gusztustalan hogy odatolta a büdös pofáját szó szerint.
13/15 anonim válasza:
Nekem akkor is ez volna a sztori vege, ha nem tehet rola, mert a gyomorszaja nem zarodik jol, rossz a mandulaja vagy barmi. Egyszeruen kizart a gyengedseg, szexualitas, de meg kolleganak is nagy kihivas lenne.
14/15 anonim válasza:
13-as vagyok. Es nem szolnek neki. Egy, gyava vagyok, ketto, kizart, hogy semmit nem vesz eszre, harom, lattam en mar ilyen sztorikat. Az illeto oke, megsertodott, mert zavarba jott, ezt ertem. De fel is volt haborodva es bagatellizalta. Szoval nem szolnek.
15/15 anonim válasza:
Nem szólnék. Most az egy dolog, hogy a férjemnek így 11 év után simán megemlíteném, hogy mostanában rossz a lehelete, lehet el kéne menni fogorvoshoz vagy valami, nem lenne ebből probléma. De egy alakulóban lévő ismerkedésnél, amikor még kvázi idegen, az a helyzet, hogy valószínűleg megundorodnék tőle, még mielőtt kialakulna bármilyen érzelem vagy egy pici kötődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!