Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az informatikus jelentős része tisztában van vele hogy lehetséges hogy a fizetése miatt van vele a barátnője leginkább?
Balázs, te ilyenkor saját magad belső énjével harcolsz, egy amolyan "Mi lett volna ha...?" alternatív önmagaddal? Mert úgy tudom te is jártál egyetemre informatikát tanulni, csak újrakezdted az alkoholizálást és kibuktál. Meg ugye ott van ez, hogy sosem hittél önmagadban, sosem tanultad meg szeretni önmagadat, stb.
Te is lehettél volna ez a most 29-30 éves korodban nettó 500-800 ezret kereső informatikus és tudom örülnél a fejednek ha lenne egy akármilyen barátnőd.
Informatikus a párom. Ez egy elég tág fogalom ugyebár. Az exem is tulajdonképpen az volt (IT-supportos), és havi 300.000-et keresett. A mostani párom ennél valószínűleg jóval többet, mivel most már tudom, hogy mit is csinál pontosan, viszont ez csak azután derült ki, miután már összejöttünk, tehát nem ez alapján döntöttem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!