Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az informatikus jelentős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az informatikus jelentős része tisztában van vele hogy lehetséges hogy a fizetése miatt van vele a barátnője leginkább?

Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 21:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%
:)
2020. szept. 19. 21:21
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Eddig a focisták voltak a menők, most az informatikusok. Mindig jön valami új, kíváncsi leszek melyik szakma lesz a következő "divat".
2020. szept. 19. 21:23
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
A barátnőm többet keres nálam. Nem sokkal, de többet... találj ki mást.
2020. szept. 19. 21:33
 4/22 anonim ***** válasza:
62%

Balázs, te ilyenkor saját magad belső énjével harcolsz, egy amolyan "Mi lett volna ha...?" alternatív önmagaddal? Mert úgy tudom te is jártál egyetemre informatikát tanulni, csak újrakezdted az alkoholizálást és kibuktál. Meg ugye ott van ez, hogy sosem hittél önmagadban, sosem tanultad meg szeretni önmagadat, stb.

Te is lehettél volna ez a most 29-30 éves korodban nettó 500-800 ezret kereső informatikus és tudom örülnél a fejednek ha lenne egy akármilyen barátnőd.

2020. szept. 19. 21:34
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy van egy ilyen volt osztálytársam, aki itthon keresett 650-et ezzel, de kevésnek tartotta és elment külföldre ugyanezt csinálni millás összegért. De tipikusan az a figura, akinek magához képest elég jó nője van. Vajon miért? :) Míg sulisok voltunk ennek a srácnak soha nem volt barátnője és senki nem is érdeklődött iránta, tipikus kocka arc, rossz öltözködési ízléssel. Mondjuk az öltözködése mai napig kritikán aluli , de nője már van, ha nem is magáért, de a pénzéért "szereti" valaki legalább...
2020. szept. 19. 21:40
 6/22 anonim ***** válasza:
81%
Informatikus vagyok, nő vagyok, de kétlem, hogy a férfi kollégáimmal csak a pénzük miatt van a párjuk.
2020. szept. 19. 21:42
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem magammal harcolok ilyenkor négyes csak érdekel, ennyi.
2020. szept. 19. 21:47
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

Informatikus a párom. Ez egy elég tág fogalom ugyebár. Az exem is tulajdonképpen az volt (IT-supportos), és havi 300.000-et keresett. A mostani párom ennél valószínűleg jóval többet, mivel most már tudom, hogy mit is csinál pontosan, viszont ez csak azután derült ki, miután már összejöttünk, tehát nem ez alapján döntöttem.

N

2020. szept. 19. 21:47
 9/22 anonim ***** válasza:
34%
Ne válaszoljatok neki, csak trollkodik. Jelentsétek ti is. Ez a kövi a nők a jó fizetésre buknak kérdés, ő is tudja, hogy sok IT-st szeret a párja.
2020. szept. 19. 21:49
 10/22 A kérdező kommentje:
jelentgessetek spiclik...ennyi a nagy tudományotok.
2020. szept. 19. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!