Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok milyen egy elismerésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen egy elismerésre méltó férfi? Milyen, vagy mit csinál?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Tisztel kedves figyelmes kedvedben jár törődős humoros védelmezo gondoskodo magabiztos.
2020. szept. 18. 23:21
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Infós/mérnök/közgáz/ttk-s diplomája van/oda jár az egyetemre, okos, céltudatos, magabiztos, van egy pozitív de reális jövőképe. Nem vall elvakult nézeteket, maximum viccből. Segíti és bátorítja az aktuális párját, ha nehézségeik vannak.
2020. szept. 18. 23:22
 3/13 A kérdező kommentje:
És úgy, hogy nem vagytok kapcsolatban? Mi kell, hogy jónak ítéld meg?
2020. szept. 18. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs kapcsolatban: ugyanaz mint amit leírtam, kivéve azt, hogy segíti a párját, hiszen nincs neki.
2020. szept. 18. 23:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Akinek nem a felsoroltból van a diplomája, azt lenézed, bármit tesz?
2020. szept. 18. 23:29
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Hűséges, komoly végzettsége van, keményen edz, röviden van önuralma és tudja a dolgát.

Az ösztönembereket mindig is alacsonyrendűnek tartottam. Alapvetően számomra az inspiráló és tekintélyt parancsoló, aki képes fegyelmezetten élvezni az életet, jó végzettséget szerezni, komoly munkát végezni, nem lazsálja el mindazt, ami erőfeszítést igényel az élet minden területén. Egy ilyen ember lelkileg betonbiztos. Na, rá felnézek, hiszen én magam is azért dolgozok, hogy ilyen lehessek egyre inkább.

2020. szept. 18. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
97%
Na az utolsóra ne hallgass kérdező. AKi alacsonyabb rendűnek tart valakit, nem gondolkozik kulturált emberhez méltóan. Vannak akik kicsit gyerekesek, ők se alacsonyabb rendűek.
2020. szept. 18. 23:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Engem lepontoztak, pedig milyen konkrét vvoltam. :(
2020. szept. 18. 23:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyenes, becsületes, vannak elvei, amihez tartja magát, tiszteli magát és embertársait, empatikus, kitartó, vannak céljai és azok felé halad ill. eléri őket, család szerető. Lényegtelen mit csinál, mi a foglalkozása, ha ilyen ember, lehet akár egy egyszerű kétkezi munkás is, akkor is kicsillan a homok közül.
2020. szept. 18. 23:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem elég, ha számomra az. Számomra elismerésre méltó egy férfi, ha egészséges az önértékelése, asszertív, és a saját életéből próbálja a legjobbat kihozni. Bírja a munkát, megvan a megfelelő lelki teherbírása, nem nyavajog, nem lusta. Próbál igényes lenni, a munkájára, a kapcsolataira, a környezetére, magára. Tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy a családja biztonságban legyen. Legyen korrekt, egyenes jellemű, megbízható.

Számomra ilyen egy rendes férfi.

2020. szept. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!