Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen egy elismerésre méltó férfi? Milyen, vagy mit csinál?
Hűséges, komoly végzettsége van, keményen edz, röviden van önuralma és tudja a dolgát.
Az ösztönembereket mindig is alacsonyrendűnek tartottam. Alapvetően számomra az inspiráló és tekintélyt parancsoló, aki képes fegyelmezetten élvezni az életet, jó végzettséget szerezni, komoly munkát végezni, nem lazsálja el mindazt, ami erőfeszítést igényel az élet minden területén. Egy ilyen ember lelkileg betonbiztos. Na, rá felnézek, hiszen én magam is azért dolgozok, hogy ilyen lehessek egyre inkább.
Nekem elég, ha számomra az. Számomra elismerésre méltó egy férfi, ha egészséges az önértékelése, asszertív, és a saját életéből próbálja a legjobbat kihozni. Bírja a munkát, megvan a megfelelő lelki teherbírása, nem nyavajog, nem lusta. Próbál igényes lenni, a munkájára, a kapcsolataira, a környezetére, magára. Tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy a családja biztonságban legyen. Legyen korrekt, egyenes jellemű, megbízható.
Számomra ilyen egy rendes férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!