Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Mi az elso dolog (tulajd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi az elso dolog (tulajdonsag), mit megneztek egy csajban, akar belso, vagy kulso?

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 21:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
hajszín ,arc ,főleg szem ,öltözködés ,testalkat.ezekből már alapból tudok következtetni az egyéniségére
2010. aug. 6. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
arc,alak,haj
2010. aug. 6. 22:15
 13/16 anonim válasza:
előző vagyok-14/f
2010. aug. 6. 22:15
 14/16 János9D válasza:
én az arcát és a szemét
2010. aug. 7. 02:04
 15/16 anonim válasza:

Nagyon élettapasztalat kérdése a dolog...

1. Arc( ápolt, rendszeresen vagy csak " elso randi bemutarkozas de fullos vagyok " a csaj)

2. Beszéd( ha parasztosan beszél addig semmi gond mig tud mellette szepen is tarsalogni. Ha nagyon alparian dumal akkor konkretan felkelek az asztaltól és hazamegyek)

3 Fogsor( az alapjan kikovetheto a partner dohanyzik-e vagy sem. Ha igen akkor ugyanaz a reakcio mint 2.nal. Hazamegyek)

4.Ruha( ha valakinek divat szerelem kell akkor az ugy is nez ki, olyat keres aki jol nez ki mellette. Ezt levagod abbol ha gazdag vagy es egy jo, de szegeny csaj " nyomul" valamint mindenkinek tetszeni akar)

5. Testsúly becslés ( nem igazan erdekel addig mig 30Kg elteres nincs kettonk kozott. Ha szeretheto az illeto, nem csal meg. Tudod te sem hagyod el akkor okes)

6. Tapasztalat( nekem johet olyan is aki elvallt anyuka, szeretem ha tudnak magukrol gondoskodni. Sokkal jobb egy elvállt anyuka mint egy 20oneves " jocsaj" . Mert az a nő minden esetben vonzobb akirol tudod, ha nem mesz haza nem fog eret vágni. Termeszetesen legyen meg a megfelelo indok. Nem hivogat allandoan. Ha hazamesz m1 min vesztetek esetleg ossze kepes megbocsatani. Nem elfelwjti de elfogad a hibaiddal.)

7.Mosoly ( ha valaki haszonleső vagy olyan aki allandoan randizik, vagy egyeb. Annak altalaban "hamis" mosolya van. Meg szoktam kerni, hogy egy oszinte mosolyt mutasson ha nem képes rá akkor nincs mirol beszélni)

8.Illemtudás ( pl nem fingik be elso randin. Kesobb okes mert a parkapcsolatban ugymond ez egy kotelek. Ha mersz fingani az azt jelenti tudod h a masik szeret, valamint te is es csalaodnak erzed. Mert kiskorban es amugy is csaladban fingasz tok normalis dolog)

9. Megkerdezem alkoholfogyasztasi kvótajat ( ha alkesz akkor szia)

10. Randi kozben viselkedese( ha allandoan forgolodik vagy kellemetlenul erzi magat, vagy " var" valaki mast... Szeretem ha a szemembe nez az illeto)

Emberek ez kb elsore minden ( en felesegemmel rendszeresen elmegyek " randizni". Alap felallas, hogy eloszor kihuzom szeket. ( elotte kocsiajtot kinyitom neki... majd a helyszinen is ahova megerkeztunk o tudja es ki sem szall) leulunk eloszor o rendel. M1 hol vagyunk elore engedem. Nemreg ertunk el oda, hogy azt eszi meg amit rendelek neki mert tudja h ismerem mit szeret. )

+ Reggel ha raerek es am is koran megyek dolgozni akkor reggelit gyors osszedobok neki. Nem sajnalom rá az időt. Alltalaban ha hazaerek egy csók. Puszi a " fogadott gyerekektol" csinalt vacsorat. O mar evett de leul asztalhoz. Megkerdezi, mi tortent velem.

Egymas penztarcaja olyan mintha sajatod lenne. Nem sajnalom neki amig megbeszeljuk mit vesz. Kaja egyertelmu meg sem kerdezem... ha e.eszkoz akkor utannanezek, h ne olcso sza...r legyen. Akk varunk +1 honapot penzzel es jobbat vesszuk meg ami jobban birja. Evfordulokor egyutt vagyunk. Akk is ha melo lenne

Akk szabadnapot veszunk ki.

Ennyi. ;) Remelem segitettem

33/F

2015. jan. 16. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem élettapasztalattól függően nincs első dolog. Egyszerre nagyon sok információ jön le valakiről ("A nézését, meg a járását ..."). Ez mindenképpen külső dolog, mert a belső megismeréséhez beszélni, beszélgetni kell.
2018. márc. 31. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!