Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar engem, vagy csak bolondit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar engem, vagy csak bolondit engem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj(X),talalkozgatunk meg minden(randi).Ma beszeltem vele msn-en és irta hogy van egy pasi akibe mar szerelmes régen és nem birja el felejten és nem lehet köztünk semmi.

Aztán a bárátnöjje irta nekem hogy,a X sirt neki hogy rosszul döntött hogy akar engem.Szerintetek hadjam?15/F

2010. aug. 6. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég gyerekes. Én a helyedben más csajt keresnék.
2010. aug. 6. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem nem akar téged, csak bolondít téged..
2010. aug. 6. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bolondít.

Én is voltam már ilyen helyzetben.. tökre ez volt :D mint nálad azzal a lánnyal(mellesleg én is lány vagyok) Na igen szóval...és hát én is alig tudtam elfelejteni azt a srácot akibe szerelmes voltam..de közben ott volt ugye az a srác is aki a Ti helyzetetekben Te vagy..:D És hát tudtam,hogy azzal a sráccal már nem lehet köztünk semmi,mert ő visszautasított engem.. és ott volt mellettem a másik srác és ő nagyon rendes volt velem tényleg (L) :) De először én is visszautasítottam ..de ő nem hagyta annyiban a dolgot hanem várt... :) És aztán én belementem,hogy összejöjjek vele,mert tényleg ott volt velem amikor szükségem volt rá..:D De persze már az elején is szerettem csak ott volt bennem az,hogy a másik srácot jobban..:/Legalábbis akkor még azt hittem:D

Volt olyan is,hogy egyik este telefonon 5 óra hosszát beszélgettünk..:"D

Meg persze msn-en is...:D

Na mindegy igen szóval.. hát ha tényleg jól elvagytok és úgy érzed tudsz még várni egy kicsit..;) és a lány is olyan aki nem csak szórakozik..akkor várj szerintem..;)Hajrá! =D

Remélem tudtam segíteni!:)

2010. aug. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!