Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú elhívott a lakására filmezni. csak szexet akar?
Neten ismerkedtünk meg, képek alapjàn kölcsönösen tetszettünk egymásnak. Hamar megtaláltuk a közös hangot, 1 héten belül randira hívott. A randi nagyon jól sikerült, 4 órát együtt töltöttünk. Kávéztunk, sétàltunk, beszélgettünk,nagyon sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. nagyon figyelmes,kedves volt velem.
Randi végén haza hozott,megbeszéltük,hogy kölcsönösen tetszünk a másiknak, és szeretnénk még találkozni. Nem csokolt meg randi vegen, csak 3 puszival bucsuztunk el.
Minden nap beszélgettünk neten, 3 nap mulva ismet elhivott randira(ma) mondtam,hogy ma nem érek rá, találkozzunk holnap.
Azt mondta,mehetünk városba, vagy esetleg mehetnék nála filmezni. Nekem ez nagyon közönségesnek hangzott,mondtam is neki.
Mondta,hogy nem ugy értette a filmezést, menjünk akkor ismét a városba.
Személyes találkozòn nem prôbálkozott be semmivel,holott a csòkot kifejezetten vártam, de az is elmaradt. Néha viszont olyanokat ir,hogy azt gondolom,hogy csak szexet akar. Pl. Hogy ő nagyon jo masször, ismeri az erogen zonakat
,ugy meg tudna maszirozni,hogy vegül én másznák ra.
Na mármost. Nekem nagyon tetszik a fiu, én szeretnék töle komolyabbat. Azt nem tudom,ö mit akar, de mindenképpen szeretném,ha szextöl tobb lenne köztünk.
Hogyan ismerhetném fel a valodi szandekait?

Rengetegszer voltam filmezni fiúk lakásán, van, akihez éveken át jártam, és sose szexeltünk.
Attól, hogy külön neműek vagytok, még nem biztos, hogy vonzódtok szexuálisan is, én legalábbis a férfiak 99,8%-ához egyáltalán nem vonzódom szexuálisan, miközben mentálisan megőrülhetek értük.

A szándékok pedig úgy változnak, ahogy közelebb kerültök egymáshoz.
Akár 2 vagy 15 év ismeretség után megváltozhat, ami korábban volt.

Hallgass a megerzesidre.
Aki komolyat szeretne, az nem ir ilyen masszazsod dolgokat - de ezt te is tudod, erzed.

Gyorsan le akarja tudni.
Nincs kedve veled körözgetni a varosban

Én nem vagyok férfi, és fogalmam sincs, mit akarnak ezekkel dumákkal, de az ilyet utálom:
"Hogy ő nagyon jó masszőr, ismeri az erogén zónákat, úgy meg tudna masszírozni,hogy végül én másznék rá."
Kit érdekel? Ájuljak el? Most mit vár válaszul? Mi ez? Ez flört? Hagyjon már...
Aki ilyenekkel jön, abból én sem szoktam kinézni, hogy komolyan tudna venni engem. Én sem azzal próbálok bevágódni senkinél, hogy hogy fel tudnám neki állítani. Személytelen, közönséges, érzelemmentes, romantikátlan és még baromi idétlen is.
De tényleg lehet, hogy szegény srác csak azt hiszi, az ilyen duma jó flört, és majd jobban izzik tőle köztetek a levegő. Sokan mondanak zavarukban butaságokat az elején. Nem lehet ezt a távolból megítélni.
Hallgass a megérzéseidre. Ha egyébként úgy tűnik, tényleg szívesen van veled, a szimpla társaságod is boldoggá teszi, fontos vagy neki, akkor hajrá. Ha viszont hamis színjátéknak érzed, hogy "jaj, én nem olyan vagyok, bízz már meg bennem (és tedd szét gyorsan a lábad)", akkor hagyd. Ha nem érzed magad jól és biztonságban, hagyd. Ha nem tesz boldoggá a helyzet, ha szorongsz, ha lekezelve érzed magad, hagyd.
Egyébként ha felmész hozzá filmezni, és bepróbálkozik, akkor még mindig megmondhatod neki, hogy szálljon le rólad. Nem kötelező dugni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!