Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne elhívni egy nap ismeretség után?
Tegnap voltam egy ismerős társasággal lőtéren koronglövészeten és találkoztam ott egy csajjal, sajnos tegnap nagy volt a rohanás, nem nagyon tudtunk beszélgetni csak egy pár szót.
Este megkerestem Facen, bejelöltem, Ő vissza is jelölt. Ma ráirtam, beszélgettünk megint egy pár szót.
A kérdésem az lenne hogy így egy napos ismeretség után túl korai lenne elhívni moziba, vagy válni hasonló programra?
20/L
Én 24/F
Igen, hívd meg egy találkára, sétálgatva, beszélgetve.
Ha rosszra fordul az idő, menjetek cukrászdába, kávéházba, de ne moziba, színházba. Lényeg, hogy beszélgetni tudjatok, ismerkedjetek.
Hát, gyerekek, nyugodtan pontozzatok le, de azért én elmesélem, hogy megy ez a felnőttek világában. Csak a tinik agyszüleménye, hogy ha nem rontasz ajtóstól a házba, barátzónába kerülsz. Egy férfi nem attól férfi, hogy hebehurgyán lerohanja a csajt, hanem attól, ha tekintettel tud lenni a lánynak a sajátjáénál sokkal finomabban cizellált lelkivilágára. Ha tud várni (nem elvárni!) és tud adni. Ha tiszteli a lányban az embert, az egyént, az egyéniséget, és nem szexobjektumként közelít hozzá. Ha tudja azt, hogy király csak akkor lesz, ha előbb királynővé emeli a kiszemeltjét. Ha a nő lelkét is meg tudja ölelni, mielőtt testét megölelné. És sorolhatnám napestig.
Kérdező, moziba hívd a csajt. De ne úgy, hogy valamit majd megnéztek. Hanem úgy, hogy játszanak egy filmet, amit szívesen megnéznél, mert érdekel, és örülnél, ha megnézné veled, mert kíváncsi vagy a véleményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!